De CITROËN C1 private lease vanaf €204* per maand
c1-blanc-lipizian-private-lease-xleasy

O.b.v. FEEL uitvoering met Pack Comfort incl. airco!

*Getoonde prijs o.b.v. 48 mnd x 10.000 km
 (De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering) Prijzen zijn incl. BTW

Bekijk de Citroën C1 hier!
De Kia Ceed SW private lease vanaf €369* per maand.
kia-ceedwagon-wdcasawhite-720x480-720x480

Tarief op basis van de goed uitgeruste DynamicLine uitvoering.

*Getoonde prijs o.b.v. 48 mnd x 10.000 km
(De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering) Prijzen zijn incl. BTW

Bekijk de Kia Ceed SW hier!
De Nissan Micra private lease vanaf €315* per maand
nissanmicraprivateleaseheader1550073590

O.b.v. N-Connecta uitvoering incl. Connect Pack en metallic lak!

*Getoonde prijs o.b.v. 48 mnd x 10000 km
(De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering) Prijzen zijn incl. BTW

Bekijk de Nissan Micra hier!
9,3
100% van de 317 beoordelingen beveelt XLEasy aan
Gebaseerd op de beoordeling van onze klanten, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.
 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken

Private Lease XLEasy 2

Als je met je private lease auto met pech langs de weg staat, zorgen onze medewerkers ervoor dat je hoe dan ook je reis kan vervolgen. Door onze uitstekende afspraken met de ANWB zorgen we dat je binnen no-time weer mobiel bent. 

Kies hier jouw auto uit
Private lease motorrijtuigenbelasting

Alle vaste lasten die bij een auto horen zitten in het maandbedrag van je private lease contract inbegrepen. Je hoeft alleen zelf nog de benzine te betalen. Zo weet je precies wat je per maand kwijt bent aan je auto. 

Kies hier jouw auto uit
Private Lease XLEasy 3

Als je bij XLEasy een auto least, ben je uiteraard goed verzekerd. Daarnaast helpen wij je als je een beroep op de verzekering moet doen. Zo hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken, wel zo easy!

Kies hier jouw auto uit
Private Lease XLEasy 4

Jouw private lease auto is volledig verzekerd bij XLEasy. Mocht je onverhoopt een schade rijden, dan kost dit je maximaal het eigen risico dat we hebben afgesproken. Zo ben je ingedekt tegen hoge kosten voor reparaties.

Kies hier jouw auto uit
Private Lease XLEasy 5

Het is belangrijk voor jouw veiligheid dat er voldoende profiel op de banden zit. Daarom zorgt XLEasy dat er altijd goede banden onder jouw private lease auto liggen. Vervanging van de banden bij slijtage is dus ook gewoon inbegrepen.

Kies hier jouw auto uit
Private Lease XLEasy 6

Bij private Lease van XLEasy is het onderhoud uiteraard inbegrepen. Dit betekent dat je bij ieder, door de importeur erkend, onderhoudsbedrijf het onderhoud kan laten uitvoeren. 

Als je schade aan de auto hebt, repareren wij dit bij ons eigen schadeherstelcentrum in Apeldoorn. Wij komen de auto dan natuurlijk wel bij je ophalen en leveren deze netjes weer bij je af. Super easy dus!

Private Lease XLEasy 7

Als jouw private lease auto langer dan 72 uur voor schade of onderhoud bij de garage staat, regelt XLEasy dat je een vervangende auto krijgt. Dit is altijd een auto van de kwaliteit die je van XLEasy gewend bent. 

Kies hier jouw auto uit
30 april 2020

De coronacrisis beïnvloedt het leven in Nederland en de ons omringende landen op verschillende manieren. Schoolgaande kinderen zijn thuis, horecagelegenheden zijn gesloten en veel organisaties liggen stil of draaien op halve kracht. Dat geldt niet alleen voor Nederland, maar wereldwijd. Zo liggen vrijwel alle autofabrieken ter wereld stil of ze draaien op een lagere capaciteit. Nieuwe auto’s komen mondjesmaat ons land in. Met als gevolg dat autodealers en leasemaatschappijen met de handen in het haar zitten.

XLEasy denkt graag met je mee. Dezelfde scherpe premies en transparante voorwaarden. Alleen houden we nu anderhalve meter afstand.

Lees meer
Private Lease

"Onze auto begon te klein te worden en we zaten al een tijdje tegen een grote onderhoudsbeurt aan te hikken. We rijden nu een splinternieuwe auto en weten precies waar we aan toe zijn qua kosten. De medewerkers van XLEasy regelen alles keurig en staan altijd voor ons klaar."

 

Stel jouw nieuwe auto samen!

Door de ruime en permanente keuze uit veel modellen bieden we je een mooie mix van merken en modellen. Van een compacte auto tot en met comfortabele middenklasser. Maximale keuze dus voor starters, gezinnen en senioren. Elke doelgroep slaagt bij XLEasy gegarandeerd, ook werknemers en werkgevers samen!