info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

citroen-private-lease

Citroën private lease

Citroën is een van de meest innovatieve automerken ter wereld. De lijst met technologische doorbraken die uit de keuken van Citroën komen, is indrukwekkend, zoals onder meer hydropneumatische vering, schijfremmen en voorwielaandrijving. Het merk is richtinggevend als het gaat om opvallend design, betrouwbaarheid en rijcomfort. Bekijk hier onze Citroën private lease auto's.

Het merk Citroën heeft een historie vol legendarische auto’s. Denk aan de eerste moderne personenauto, de traction avant, of aan de 2CV of de DS. In Nederland beter bekend als respectievelijk, het ‘lelijk eendje’ en de ‘snoek’. Menig autoliefhebber op leeftijd gaat glazig kijken als zo’n oldtimer voorbij rijdt. Kenmerkend voor Citroëns zijn een herkenbaar ontwerp, lekker zittende stoelen, slimme innovaties en betrouwbare techniek. Al met al genoeg redenen om te kiezen voor private lease van een Citroën.

Veelzijdig en eigenwijs, de kleine C1 prive leasen

De C1 is het instapmodel van Citroën. Ondanks de beperkte buitenafmetingen heeft de C1 van voren een zelfbewuste look. Dat past prima bij zijn rij-eigenschappen, want de C1 rijdt lekker strak en wendbaar, zoals je van een stadsauto mag verwachten. Ook op de snelweg kan de C1 uitstekend mee in het dagelijkse woon-werkverkeer. Bovendien raak je achter de achterklep makkelijk twee volle boodschappentassen kwijt en dan is er ook nog ruimte voor een krat bier. Kortom, stoere looks en comfort, de veelzijdige C1 is een auto voor iedereen.

Spannend design en comfort bij de C3 en de C3 Aircross

Heb je toch wat meer ruimte nodig? Dan is de C3 een aantrekkelijk alternatief met een spraakmakend design. Het opvallende design past goed bij deze fijne middenklasser, met volop ruimte achterin voor opgroeiende kinderen. Een slimme keuze als je gaat voor een frisse look, ruimte en comfort.

Of is de C3 Aircross de auto van je dromen? Een spannende crossover, gebaseerd op de C3 met veel comfort, een stoer uiterlijk en veel binnenruimte.
Nog niet overtuigd om een Citroen te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.
 

Luxe C4 Cactus met PHC prive leasen

Ga je voor luxe en comfort dan is de C4 Cactus de voor de hand liggende keus. Compleet uitgerust en nu ook voorzien van het Progressive Hydraulic Cushion (PHC) veersysteem. Dit nieuwe veersysteem neutraliseert alle oneffenheden van het wegdek.

Kies je de C1, de C3, de C3 Aircross of de C4 Cactus? Welk type Citroën je ook kiest, je bent zeker van een opvallend design en een geweldige rij-ervaring.

Maak je keus, stel je favoriete auto samen en verstuur je offerteaanvraag. Heb je vragen? Geen probleem. We helpen je graag. Bel ons op 055 - 30 34 570 of mail je vraag naar info@xleasy.nl.

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken