info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

dacia-private-lease-header

Dacia private lease

Steeds meer mensen kiezen voor private lease van een Dacia. Niet zo gek als je ziet wat moderne Dacia’s allemaal te bieden hebben. Dacia’s zijn ruime, praktische auto’s die je probleemloos brengen waarheen je wilt. Het zijn gezinsauto’s zonder fratsen en dus een uitstekende keus voor private lease. Bekijk hier onze Dacia private lease auto's.

Het Roemeense automerk Dacia timmert al een aantal jaar flink aan de weg. En er zijn de afgelopen jaren flinke stappen gezet als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Dacia koestert zich in een reputatie van producent van betrouwbare, praktische auto’s, boordevol ruimte en gebruiksgemak waar je mee voor de dag kunt komen!

Veel waar voor je geld met de Dacia Logan MCV

Neem bijvoorbeeld de Dacia Logan MCV: dat is veel auto voor relatief weinig geld. Een praktische stationcar met voldoende ruimte voor 5 volwassenen. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen, maar welke uitvoering je ook kiest, jouw Logan MCV biedt zeeën van ruimte. Vaak meer dan veel duurdere stationcars. Tel daarbij de zuinige motor en je hebt ongelooflijk veel waar voor je geld.

De Dacia Duster, de praktische SUV

Wil je graag een SUV voor je deur? Dan is de stoere Dacia Duster een uitstekende keus! De Duster is een populaire auto met heel veel bergruimte en een praktische indeling. Heb je kinderen? Dan is de Duster helemaal een goede keus. Want door de hoge achterbank hebben je kids een prachtig uitzicht op de wereld om hen heen.

Maar welke Dacia je ook wilt leasen, je krijgt altijd een prima auto voor een relatief lage maandpremie.
Nog niet overtuigd om privé een Dacia te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

Ben je geïnteresseerd in privé lease van een Dacia? Stel dan je favoriete Dacia samen en verstuur je offerteaanvraag. Je kunt ons ook bellen via 055 - 30 34 570 of mailen via info@xleasy.nl. We helpen je graag verder.

 

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken