• Onafhankelijk
 • Goed bereikbaar
 • 14 dagen bedenktijd
 • Eerlijk en transparant
 • Geen borg
 • Haal- en brengservice

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

Fiat private lease

Het Italiaanse merk Fiat is een van ‘s werelds oudste automobielfabrieken. Al sinds 1899 worden er in de fabrieken in Turijn Fiats geproduceerd. Inmiddels is Fiat een wereldwijd opererende autofabrikant met merken als Chrysler, Jeep, Ferrari, Alfa Romeo en Lancia in portefeuille. Met al die ervaring en kennis weet Fiat moderne auto’s te bouwen die precies passen bij de eisen van vandaag. Bekijk hier onze Fiat private lease auto's.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Fiat en er worden steeds weer nieuwe eersteklas automodellen met een aansprekend ontwerp gelanceerd. Denk hierbij aan de nieuwe Fiat 500 en de Panda. Graag geziene auto’s met een lange historie en dito toekomst.

De Fiat 500, een hip ‘rugzakje’

De Fiat 500, de ‘cinquecento’ voor de kenners, is een moderne uitgave van de compacte auto die eind jaren vijftig en begin jaren zestig een belangrijk factor was bij het vergroten van het autobezit in Europa. Hoe klein de oorspronkelijke 500 ook was, de populariteit was ongekend. Bijnamen als ‘rugzakje’ of ‘mugje’ geven uiting aan de tedere gevoelens die deze auto toendertijd opriep. De 500 was niet alleen een innemende en goedkope auto, maar door de hoeveelheid mensen en lading die het ‘rugzakje’ kon vervoeren was het ook een heel veelzijdige auto.

De huidige Fiat 500 bouwt voort op de reputatie van deze voormalige favoriet. De vergelijking gaat verder dan de naam. Ook qua design komt de nieuwe 500 sterk overeen met zijn illustere voorganger. Aandoenlijk en hip, dat zijn de kernwoorden bij het omschrijven van de nieuwe 500. Een fijne stadsauto, met opvallend veel ruimte en opbergmogelijkheden. Uitgerust met een lekker felle motor, zodat er ook op de snelweg wat te genieten valt. Kortom, een fijne auto voor werk en vrije tijd voor iedereen die een private lease auto zoekt.

Zoek je een auto zonder gedoe, dan is de Fiat Panda precies wat je zoekt

De eerste Fiat Panda kwam uit in 1980 en was meteen een verkoopsucces. Het sympathieke wagentje was veelzijdig, goedkoop in gebruik en onderhoud en ruim van binnen. Ook de moderne Fiat Panda is een frisse, betaalbare en aantrekkelijke stadsauto, zonder gedoe. De Panda bevat alles wat je zoekt in een auto. Bijzonder in deze klasse zijn de standaard airconditioning en de ruimte op de achterbank die voldoende hoogte biedt voor twee volwassenen.

Als Fiat liefhebber ben je bij XLEasy aan het goede adres: XLEasy biedt deze populaire auto’s aan. Lekker betaalbaar met de lage maandlasten waarom XLEasy private lease bekend staat. Nog niet overtuigd om privé een Fiat te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

Stel de Fiat van je keuze samen met onze online Car Configurator en stuur snel je offerteaanvraag in. Heb je vragen? Nessun problema. Mail je vragen naar info@xleasy.nl of bel met ons informatienummer 055 - 30 34 570.

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken