info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

Ford private lease

Ford staat bekend als leverancier van auto’s met uitstekende wegligging en motoren. Maar niet alleen de techniek van Ford is state-of-the-art, ook qua rijcomfort en interieurontwerp gooit Ford hoge ogen. De combinatie van prima rij-eigenschappen, gebruiksgemak en luxe voor een alleszins redelijk maandbedrag, maakt Fords aantrekkelijke auto’s voor private lease. Bekijk hier onze Ford private lease auto's.

Ford behoort zonder twijfel tot de top van autoproducenten als het gaat om autotechniek. De motoren van Ford staan bekend om hun soepele acceleratie, laag brandstofverbruik en geringe uitstoot. Niet alleen fabriceert Ford bijzonder goede motoren, het bedrijf is ook baanbrekend als het gaat om de techniek waarmee de kracht en souplesse van de motoren op de weg wordt overgebracht.

Kenmerkend voor Ford is de combinatie tussen vooruitstrevende techniek en gerieflijkheid, zonder dat dit leidt tot hoge prijzen. Bij XLEasy kun je verschillende Fords leasen, zoals de veelzijdige Fiesta, de indrukwekkende Focus, de spannende EcoSport en de stoere Fiesta Active.

De veelzijdige Fiesta

De grootste attractie van de Fiesta is zijn motor. Stap in en geniet van de prestaties, van de alom geprezen rijdynamiek en van het lage brandstofverbruik. Met de Fiesta rij je ontspannen naar de supermarkt op de hoek, naar de basisschool van je kinderen, via de snelweg naar je werk of naar het zonnige zuiden voor je vakantie. Het maakt niet uit wat je bestemming is, met de Fiesta geniet je de hele rit.

Of ben je meer geïnteresseerd in de stoere Fiesta Active? Deze Fiesta staat hoger op zijn wielen en heeft iets meer spoorbreedte, zodat de Fiesta Active tijdens het rijden aan de weg lijkt te zijn gekleefd. Nog niet overtuigd om privé een Ford te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

Focus, familieauto bij uitstek

De Ford Focus is ruim genoeg om plaats te bieden aan het hele gezin, maar voor de bestuurder is het rijden in een Focus extra prettig, omdat vanaf de bestuurdersstoel ook nog kan worden genoten van de indrukwekkende autotechniek die zo kenmerkend is voor een Ford.

Met de Ford EcoSport ben je verzekerd van een geweldige rijervaring

De EcoSport is een gewaardeerde SUV: ruim, wendbaar en veelzijdig. Zoals je mag verwachten is de EcoSport voorzien van Ford-motoren van hoge kwaliteit en uitgerust met de nieuwste snufjes op veiligheidsgebied. Dit maakt de Ford EcoSport niet alleen een vlot rijdende, maar ook een zeer veilige auto.

Weet je al welke Ford jij wilt hebben? Kies je favoriete Ford en stel hem samen met de Car Configurator.

Heb je vragen over de Ford private lease van je keuze of over particuliere lease bij XLEasy? Bel ons op informatienummer 055 - 30 34 570 of mail je vragen naar info@xleasy.nl.

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken