info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

hyundai-private-lease-header

Hyundai private lease

Hyundai’s passen perfect bij onze smaak en voorkeuren. De auto’s zien er goed uit en de prijs-kwaliteitverhouding is precies waar je op hoopt. Met een Hyundai kun je voor een redelijk bedrag genieten van een uitstekende auto. Het is geen wonder dat er elk jaar meer Hyundai’s worden verkocht of geleased. Bekijk hier onze Hyundai private lease auto's.

De afgelopen jaren zijn diverse Hyundai’s getest door de ANWB en de keurmeesters van de ANWB bevestigen steeds weer dat een Hyundai veel waar biedt voor zijn geld. Of het nu gaat om een i10, i20 of i30, een Hyundai biedt het rijcomfort en de ruimte die je gewoonlijk bij veel duurdere auto’s vindt. Belangrijke pluspunten, naast de grote kofferbak, zijn onder meer het lage geluidsniveau en de rijke uitrusting. Genoeg reden dus om voor de betaalbare kwaliteit van Hyundai te kiezen!.

XL Easy biedt de compacte I10, de ruime i20 en de i30 stationwagon. Dit zijn alledrie solide auto’s waar je tijdens je private lease veel van zult genieten.

Verbazingwekkend veel binnenruimte in de compacte i10

De i10 is een favoriet van de ANWB. Dat heeft te maken met zijn 5 deuren, zijn volwassen karakter, zijn uitstekend weggedrag en de verbazingwekkende hoeveelheid binnenruimte die de ontwerpers hebben weten te creëren in deze compacte auto. Zo heb je met een i10 héél veel auto.

Wat een prijs-kwaliteitverhouding van de i20!

De technici van de ANWB hebben alleen maar lof voor de i20. Ze wijzen vooral op de voorbeeldige vering, de soepele motor, de precieze koppeling en de goede geluidsisolatie. Bovendien heeft deze auto een ruime kofferbak. Concluderend is de Hyundai een voortreffelijke auto die zeker bewonderende blikken zal opleveren.
Nog niet overtuigd om privé een Hyundai te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

Prijsvriendelijke private lease stationcar voor het hele gezin

Dat de i30 een ruime auto is, is een understatement. Het is een heel ruime auto en de ruimte is ook nog eens voorbeeldig ingericht, zodat alle inzittenden een comfortabele zitplaats hebben. Zodoende is de i30 een heerlijke gezinsauto, met ruimte voor het hele gezin, inclusief de hond en dat voor een prijs, die lager is dan die van vrijwel elke concurrent. Echt iets voor jou!

Ben je overtuigd en ga je voor zo’n prima Hyundai? Stel de Hyundai van je keuze dan snel samen met onze Car Configurator.

Heb je hulp nodig of vragen? Bel ons op informatienummer 055 - 30 34 570 of mail je vragen naar info@xleasy.nl.

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken