info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

Filteren
Voor welk bedrag kan ik leasen?
Toon 3 resultaten
Toon 3 resultaten
Toon 3 resultaten
kia-private-lease-header

KIA private lease

KIA is de leverancier van uitnemende, probleemloze auto’s. KIA’s vallen in het dagelijkse verkeer op door hun in het oog springende ontwerp dat herkenbaar en aansprekend is. Er zijn dus voldoende redenen om te kiezen voor de Kia in de private lease.

Kia Picanto

Tijdelijk niet leverbaar

kia-picanto-private-lease.png
 
36 mnd x 10.000 km
 
Selecteer deze auto
Kia Ceed

Tijdelijk niet leverbaar

kia-ceed-private-lease.png
 
60 mnd x 10.000 km
 
Selecteer deze auto
Kia Ceed Sportswagon

Tijdelijk niet leverbaar

kia-ceed sportswagon-private-lease.png
 
60 mnd x 10.000 km
 
Selecteer deze auto

Kia profileert zichzelf met zeven jaar garantie (of 150.000 kilometer). Dat is een vrij lange garantieperiode, zeker als je deze vergelijkt met de garantieperiode van concurrerende autofabrikanten. De lange garantieperiode geeft een goede indicatie van de kwaliteitsnormen die Kia hanteert bij het ontwerpen en bouwen van auto’s. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat Kia’s zonder problemen lang mee zullen gaan.

Niet alleen het ontwerp en het bouwen van de Kia’s is uitstekend verzorgd, ook het uiterlijk van Kia’s is aantrekkelijk. Welk model je ook kiest, je straat knapt ervan op. De compacte Picanto en de grotere Rio vallen op met hun herkenbare en strakke voorkomen. Daar kun je mee aan komen! De Ceed valt vooral op door een uitstraling van klasse en dynamiek, terwijl de Kia Stonic er zo robuust uitziet dat je direct een enkeltje IJsland zou willen boeken om er eens lekker mee offroad te gaan.

Zo biedt Kia voor elk wat wils. De compacte Picanto, de dynamische Rio, de Ceed voor het hele gezin en de avontuurlijke Stonic. Niemand zei dat kiezen gemakkelijk was.

Kia Picanto, de perfecte metgezel

De Kia Picanto is betrouwbaar, leuk en hip. Een perfecte metgezel om gerieflijk mee rond te rijden. De hele auto straalt uit dat je er heel veel plezier mee gaat beleven.

Genieten van elke kilometer, met de Kia Rio

Van de Kia Rio kun je veel zeggen, maar niet dat de Rio saai is. Dynamisch en ruim, met een eersteklas uitrusting en ontworpen voor prima prestaties. Echt een auto waarmee je geniet van elke gereden kilometer.

De Kia Ceed voor echte geluksvogels

Zoek je een gezinswagen? Dan hoef je niet verder meer te zoeken. De Kia Ceed heeft alles wat je verwacht in een gezinsauto. De Ceed heeft ruimte in overvloed, voortreffelijke motoren, voorbeeldige weggedrag en hij ziet er ook nog eens goed uit. Wat een geluksvogel als je daarmee mag rijden!
Nog niet overtuigd om privé een Kia te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

Begin je nieuwe leven in de Kia Stonic

Als het gaat om pittig, stoer en robuust, dan is de Stonic jouw auto. Deze spannende auto is  gemaakt voor het avontuur. Prachtig afgewerkt, zoals je mag verwachten van een Kia. Stap in en begin je nieuwe leven. Heb je al zin om rond te rijden in een van deze schitterende Kia’s? Stel dan zelf je nieuwe Kia samen met de XLEasy Car Configurator. Uiteraard kun je ons ook bereiken voor eventuele vragen door te bellen naar ons informatienummer 055 - 30 34 570 of te mailen naar info@xleasy.nl.

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken