info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

mazda-private-lease-header

Mazda private lease

Bij Mazda weten ze precies hoe je een auto maakt. Al jarenlang maakt Mazda puike auto’s. Qua techniek kan Mazda zich meten met Duitse auto’s en het design van Mazda is de laatste jaren wonderschoon. Lekker rijden doen ze ook, dus een keuze voor een private lease Mazda is misschien wel de beste keuze die je ooit zult maken.

Natuurlijk kent elke autoliefhebber de Mazda MX-5, de iconische roadster. Echt een auto voor gepassioneerde autoliefhebbers. Lekker laag, zodat je met volle teugen geniet van de snelheid waarmee je over het asfalt scheert en door het lage zwaartepunt zijn bochten een feest om te nemen. Misschien is de MX-5 met zijn lage instap en kleine kofferbak niet zo praktisch, maar de MX-5 is wel oogverblindend mooi en perfect toegesneden op de doelgroep. Het is een staaltje vakmanschap dat heel goed toont waartoe de ingenieurs van Mazda in staat zijn. Naast de MX-5 maakt Mazda ook auto’s voor dagelijks gebruik, zoals de Mazda CX3  en de Mazda 2. Uitmuntende auto’s voor ons weertype met regen, hagel, sneeuw en vrieskou en technisch net zo voortreffelijk als de MX-5, maar dan veel praktischer.

Verwen jezelf met de stijlvolle Mazda 2

De compacte Mazda 2 is op en top een Mazda. Een strak vormgegeven vierdeursauto gemaakt om lekker mee te sturen, met een uitstekende aandrijflijn, lekker zittende stoelen en een ruime kofferbak. De Mazda 2 zit vol met aantrekkelijke accessoires en is bijzonder compleet uitgerust, dus verwen jezelf en kies de stijlvolle Mazda 2.

De Mazda CX3 is meer dan alleen een leuk uiterlijk

De Mazda CX3 is zo mooi, je wordt er gewoon stil van. Wie wil er nou niet rijden in deze beauty! Maar de CX3 is meer dan alleen een leuk uiterlijk. Onder de motorkap zit een stille, soepele motor en de bekende Mazda aandrijflijn, die ervoor zorgen dat achter het stuur veel te genieten valt. Achterin hebben de kinderen meer dan voldoende ruimte. Dat maakt de CX3 tot een lekker sportieve crossover voor het hele gezin. En door de lage maandelijkse premie is de CX3 nu in de private lease voor iedereen bereikbaar. Nog niet overtuigd om privé een Mazda te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

Zie je jezelf al rijden met de Mazda 2 of de Mazda CX3? Maak je keuze en stel je toekomstige auto samen met de Car Configurator. Ben je klaar met configureren? Verstuur dan je offerteaanvraag.  

Heb je vragen? Geen probleem, we zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel met ons informatienummer 055 - 30 34 570 of mail naar info@xleasy.nl.

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken