info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

mini-private-lease-header

Mini private lease

De oorspronkelijke Mini is een legendarische auto. Klein, functioneel, excentriek en schattig, zoals alleen Britse auto’s dat kunnen zijn. Een hele generatie beginnende automobilisten is opgegroeid met deze compact car avant le lettre. Geen wonder dat velen de nieuwe Mini, die uit koker van BMW komt, een aantrekkelijke optie vinden. Bekijk hier onze Mini private lease auto's.

Bij het ontwerpen van de nieuwe Mini is het oorspronkelijke, sympathieke ontwerp gelukkig in ere gehouden. De ‘looks’ van het origineel zijn behouden gebleven, al is de schaal aangepast. Natuurlijk, heeft de Mini nog altijd beperkte buitenafmetingen naar de huidige normen, maar vergeleken met het origineel is hij behoorlijk gegroeid. Dat is positief, want daardoor is de nieuwe Mini een onvergelijkbaar betere en veiligere auto.

Vergis je niet, de huidige Mini One is een ‘premium’ auto met, onder dat schattige, markante uiterlijk, een BMW aandrijflijn en een uitstekende wegligging. Een auto voor chauffeurs die graag sportief rijden en lekker ruim zitten. De nieuwe Mini is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken: met zijn sensationele techniek biedt hij motorisch volop ‘fun’. En geloof het of niet, maar op de achterbank is voldoende plek voor kinderen en als je de kofferbak opent, zul je zien dat er zelfs ruimte is ingeruimd voor een behoorlijke lading tassen en koffers.

Kies voor de Mini One met je hart

Ondanks de vingerafdrukken van BMW allover, is de Mini geen BMW, maar heeft hij een eigen karakter. Met zijn van markante uiterlijk en zijn vooruitstrevende techniek is de Mini geen gewone auto. Je kiest voor een Mini om de looks, om het voortreffelijke weggedrag of om nostalgische redenen. Wat je reden ook is, met je private lease Mini geniet je elke dag weer van een met zorg gemaakte auto van grote kwaliteit. Nog niet overtuigd om privé een Mini te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

Privé lease van Mini One bij XLEasy

Heeft de Mini jou ook geraakt? Geen wonder, aan zoveel schattigheid in een auto kunnen weinig mensen weerstand bieden. En door de lage maandelijkse leasetermijnen en de gunstige particuliere lease voorwaarden is de Mini heel betaalbaar.

Stel je Mini One samen met de Car Configurator en verzend vandaag nog je offerteaanvraag.  

Je kunt ons bellen met al je vragen op ons informatienummer 055 - 30 34 570 of mail je vragen naar ons mailadres info@xleasy.nl. We helpen je graag.

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken