info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

mitsubishi-private-lease-header

Mitsubishi private lease

De Mitsubishi Space Star is een compacte auto uit het A-segment. Nu krioelt het in dat segment van de relatief goedkope, betrouwbare en lichte auto’s. Om op te vallen moeten aanbieders dus wat bijzonders bieden. En dat doet Mitsubishi door de Space Star standaard uitgebreider uit te rusten dan in deze klasse gebruikelijk is en door extra ruimte te bieden. Bekijk hier onze Mitsubishi private lease auto's.

In een segment gevuld met auto’s zoals de Seat Mii, Volkswagen Up! en Peugeot 108 is de concurrentie moordend. Om hier te overleven als aanbieder, moet je opvallen. Dat lukt niet op basis van kwaliteit of prijs, want de auto’s in het A-segment zijn allemaal solide en qua prijs vergelijkbaar. Toch heeft Mitsubishi met de Space Star een aantrekkelijke aanbieding neergezet door hem nét wat completer uit te rusten en hem nét wat groter te maken. Technisch is de Space Star een echte Mitsubishi, dat wil zeggen dat het een probleemloze auto is. 

De Space Star is langer en hoger dan zijn concurrenten en dat merk je in het gebruik. Met name de passagiers op de achterbank worden verwend met extra beenruimte en hoofdruimte. In plaats van de claustrofobische ervaring die volwassen passagiers op de achterbank van zo’n compacte auto gewoonlijk ondergaan, biedt de Space Star échte zitplaatsen op de achterbank. Ook de kofferbak is een zee van ruimte in vergelijking met wat andere auto’s in deze klasse te bieden hebben. Met je private lease Space Star ben je lekker mobiel en heb je ook nog eens volop ruimte voor passagiers en de wekelijkse boodschappen.

Met de Mitsubishi Space Star tank je lekker goedkoop

Met de extra ruimte en complete standaard uitvoering heb je in de Mitsubishi Space Star een fijne auto voor dagelijks gebruik. Daarnaast is de Space Star lekker zuinig. Dat blijkt al uit de verbruiksgegevens van de fabrikant, maar in de dagelijkse praktijk is een verbruik van 1 op 18 absoluut realistisch. Dat scheelt flink bij het afrekenen bij de benzinepomp.

Kijk verder dan een leuk snoetje en kies voor de Space Star

Dit alles maakt de Mitsubishi Space Star een auto voor mensen die verder kijken dan alleen een leuk snoetje en flitsende commercials. Als je op zoek bent naar een fijn rijdende rechttoe-rechtaan auto, met een laag maandbedrag en weinig kosten aan de pomp dan is de Mitsubishi Space Star voor jou de perfecte auto. Nog niet overtuigd om privé een Mitsubishi te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

Privé lease van Mitsubishi Space Star bij XLEasy

Kies jij voor de rechttoe-rechtaan Mitsubishi Space Star? Groot gelijk! Weinig auto’s kunnen tippen aan Space Star qua maandelijkse kosten, uitrustingsniveau, rijbeleving en ruimte. Stel dus snel je eigen Space Star samen met de XLEasy Car Configurator en verzend daarna je offerteaanvraag.  

Heb je vragen? Dan kun je ons bellen op ons informatienummer 055 - 30 34 570 of mailen via info@xleasy.nl. We staan klaar om je te helpen.

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken