info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Private lease nu extra voordelig een Audi bij XLEasy!

01 - 06 - 2021

Nieuwsoverzicht

Altijd al een nieuwe Audi willen rijden? Dan ben je bij XLEasy nu aan het goede adres. Wij hebben nu tijdelijk extra voordelig Audi in de private lease. Hierdoor krijg je standaard korting op elke Audi naar keuze. Op dit moment bieden wij de A1, A3 en Q2 actief aan, deze kun je hier vinden: https://www.xleasy.nl/audi-private-lease/ Maar ook de andere modellen kun je bij ons voordelig private leasen. Stuur ons hiervoor vooral een berichtje.

De Audi A1

De meest compacte auto uit de Audi lijn. Maar hiermee doet hij zeker niet onder aan zijn grotere broers. Met zijn stoere look en sportieve karakter zit hij zeker op hetzelfde niveau. Een echte Audi met zijn karaktistieke grill en scherpe lijnen. Je leased de A1 Pro Line al vanaf €315,- per maand! Mocht je nu een andere uitvoering willen rijden of extra opties willen, geef dit dan vooral aan bij je aanvraag.

Naar de Audi A1 >

De Audi A3

De A3 kun je zowel in een sportback krijgen, waarmee hij eigenlijk een grotere A1 is. Of in de limousine uitvoering, waarmee het een compacte sedan is. Deze auto combineert de zakelijke uitstraling met de sportieve Audi look. Waardoor een beetje van beide werelden hebt. Deze uitvoering bieden wij op dit moment actief aan en je leased de Pro Line S-tronic al vanaf €399,- per maand! 

Naar de Audi A3 >

De Audi Q2

Ben je opzoek naar een compacte auto met een hoge zit, dan ben je met de Q2 bij het juiste adres. Dit is de kleinste auto van de Q-modellen van Audi. Een auto met een stoere uitstraling, mede door de wat hoekerige lijnen. Door zijn hoge zit en ruimere interieur, is het een ideale auto voor een jong gezin. Je leased de Q2 Pro Line al vanaf €388,- per maand! 

Naar de Audi Q2 >