info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

nissan-private-lease-header

Nissan private lease

Het Japanse Nissan heeft een reputatie als het gaat om het bereikbaar maken van moderne techniek voor een groot publiek. Nissans staan erom bekend dat ze rijk zijn voorzien van geavanceerde techniek, ook de minder dure modellen. Dat is een van de redenen waarom de Nissan private lease zo populair is.

Nissan timmert al jaren aan de weg met de ambitie om topkwaliteit auto’s te fabriceren voor iedereen. Dat doet Nissan onder andere door technologie die andere automerken alleen in premium modellen toepassen, ook in minder dure automodellen te plaatsen. Daarmee maakt Nissan toptechnologie bereikbaar voor een veel grotere doelgroep en zijn Nissans voor private lease heel interessant.

In welke Nissan je ook stapt, je zult altijd positief worden verrast door het vriendelijke ontwerp van het interieur. Een schoolvoorbeeld hiervan is de Micra. Alles zit op precies de juiste plaats, zodat je je meteen thuis voelt. Het comfort is voor alle inzittenden optimaal. Het maakt daarbij niet uit of je achter het stuur zit, op de passagiersstoel of op de achterbank. Waar je ook zit in de Micra, je kunt genieten van een ruime zitplaats, zodat jij veilig en ontspannen op je bestemming aankomt.

De Nissan Qashqai, de brute kilometervreter

Het uiterlijk van de Nissan Qashqai kan het best worden omschreven als stoer of bruut. Hoe anders doet de Qashqai zich voor als je de portieren opent. Want als je instapt, treedt je binnen in een verzorgd en gerieflijk interieur. Naast de gespierde buitenkant en de comfortabele binnenkant, valt ook het fijne rijgedrag van de Qashqai op. De Qashqai is een serieuze kilometervreter, gemaakt voor lange ritten, waarna je ontspannen uitstapt. Echt een auto om met het hele gezin van te genieten.
Nog niet overtuigd om een Nissan te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

Revolutionaire Nissan Leaf

Met de elektrische Leaf heeft Nissan een revolutionaire auto gemaakt. Nooit eerder was een auto tegelijkertijd zo milieuvriendelijk, bereikbaar, praktisch en innovatief. Een ‘gamechanger’, zo kun je de Leaf het best omschrijven. Een comfortabele, betaalbare elektrische auto met een ruim bereik en grensverleggende techniek. De Nissan Leaf is met maar één woord te beschrijven: geweldig! Stap in de Leaf en ervaar het zelf.

Particulier leasen van een Nissan

Nissan is de voor de hand liggende keus als het gaat om particulier leasen. Veiligheid, comfort, ecologie en betrouwbaarheid, verenigt in één auto. Dat is Nissan. Geen wonder dat je uitkomt op de gezinsvriendelijke Micra, de stoere, kilometervretende Qashqai of de revolutionaire en betaalbare, elektrische Leaf.

Welke Nissan je ook kiest, je zult er geen spijt van krijgen. Configureer dus vandaag nog je eigen Nissan met de XLEasy Car Configurator.

Als je vragen hebt, stel ze gerust via ons informatienummer 055 - 30 34 570 of via info@xleasy.nl. We staan klaar om je te helpen.

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken