info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

peugeot-private-lease-header

Peugeot private lease

Je voelt je lekkerder in een Peugeot’ was ooit de slogan van Peugeot. Deze slogan geeft nog altijd precies aan waar Peugeot voor staat. Want Peugeots staan voor comfort en zorgeloos gebruiksgemak. In elke Peugeot ervaar je de luxe van een gerieflijke automobiel. Hoe lang de rit ook duurt. Bekijk hier onze Peugeot private lease auto's.

 

Peugeots zijn vermaard om hun vering die elke oneffenheid in het wegdek neutraliseert. Maar niet alleen de wielophanging en schokbrekers maken een rit in een Peugeot tot een prettige ervaring. Vrijwel alles in de auto heeft als doel om de inzittenden te verwennen, zoals de heerlijke stoelen, het betrouwbare instrumentarium en de feilloos werkende techniek. De voortdurende aandacht aan de reisbeleving van chauffeur en passagiers, maakt Peugeot volkomen terecht tot een populair automerk als het gaat om private lease.

Met zoveel comfortabele Peugeots, welke Peugeot is voor jou de beste keus?

De zuinige Peugeot 108 is een compacte stadsauto met lage maandelijks kosten en een hip en modern voorkomen. Ondanks de beperkte ruimte in het interieur heeft Peugeot veel aandacht besteed aan het welzijn van chauffeur en passagiers. Alles bij elkaar is de 108 een moderne stadsauto die ook prima meekan in het dagelijkse woon-werkverkeer.

Laat je verwennen in de Peugeot 208

De Peugeot 208 is een compacte, leuk vormgegeven gezinsauto waarin je - zoals in elke Peugeot - prettig en zuinig kunt rijden. In de auto worden de inzittenden verwend met allerlei extra’s, waardoor het rijden in de 208 een weldadige ervaring wordt.

Prima rijcomfort in de Peugeot 2008

De afgelopen jaren is Peugeot gestopt met het maken van stationwagens. In plaats daarvan worden crossovers gemaakt met een extra 0 in de typeaanduiding, zoals de 2008. De Peugeot 2008 heeft een geraffineerd uiterlijk, stoer en toch beschaafd. Verder biedt de 2008 een hoge zit en, zoals je mag verwachten van Peugeot, prima rijcomfort.
Nog niet overtuigd om een Peugeot te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

De innovatieve Peugeot 3008

De Peugeot 3008 is een bijzondere verschijning. Zijn fraaie looks laten hem zeker opvallen in het verkeer. Vanbinnen biedt de 3008 een geheel digitaal instrumentarium, een innovatie waarmee Peugeot in deze klasse voorop loopt. Je moet het zien om te geloven. Verder is de 3008 een échte Peugeot, dus is een prettige rit verzekerd.

Heb jij je keuze al gemaakt? Wordt het de hippe en zuinige 108, de fijne 208 gezinsauto, de ruime 2008 of bijvoorbeeld de innovatieve 3008? Het zijn allemaal uitstekende auto’s, goed voor jarenlang onbezorgde particuliere lease. Dus ga naar de Car Configurator en stel je favoriete Peugeot samen.

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken