• Onafhankelijk
  • Goed bereikbaar
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eerlijk en transparant
  • Geen borg
  • Haal- en brengservice

Hoe zit het met de leeftijdsgrens bij private lease?

Bij XLEasy hanteren wij geen maximum leeftijdsgrens. Wij vinden dat private lease voor iedereen moet zijn. Het gaat er bij XLEasy juist om dat het je makkelijker wordt gemaakt, en niet moeilijker.

Kleine aspecten waar je rekening mee moet houden

Wat wel belangrijk is, is de periode waarin je rijbewijs geldig is. Kies je voor een lease contract van 5 jaar dan moet op het moment dat het contract in gaat je rijbewijs nog zeker 5 jaar geldig zijn. Als je hier rekening mee houdt dan is er helemaal niks aan de hand en kom je in aanmerking om een auto bij XLEasy te leasen.

’Ik ben zelf redelijk jong maar wil private leasen’

Is er sprake van een minimumleeftijd bij een private lease contract? Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18e alleen in een auto rijden. Dit betekent dat je vanaf 18 jaar al persoonlijk een auto kunt leasen bij XLEasy. Het is goed om te weten dat er financiële beslissingen worden gemaakt voor jouw private lease contract op basis van je inkomen, je financiële historie en je arbeidssituatie. Dit is van belang voor het maken van verstandige keuzes. Voor jezelf en voor ons. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Wil je meer informatie over dit onderwerp?

Wil je meer weten over de toetsing en of je in aanmerking komt voor private lease? Bekijk dan deze pagina. Mocht dit niet duidelijk zijn mag je ook altijd contact opnemen met ons.