info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Privé auto leasen

Als je een auto privé wilt leasen, ben je bij XLEasy aan het goede adres. Als universele leasemaatschappij spelen wij optimaal in op jouw wensen en behoeften. Heldere afspraken vinden wij zeer belangrijk en daarom gaan we met je graag het gesprek aan om je goed van informatie te voorzien. 

Bekijk de private lease modellen >

Privé auto leasen

Ons advies is altijd eerlijk en we zijn flexibel en betrouwbaar. Ook is particulier leasen bij ons erg voordelig, omdat we concurreren op prijs en er veel kosten inbegrepen zijn. Ga met een goed gevoel op weg en spreek direct af met onze accountmanager om je privé-auto te leasen.

Wil je particulier leasen tegen zo laag mogelijke kosten? Neem dan contact op met XLEasy in Apeldoorn. Wij bieden alle topmerken en modellen tegen de laagste prijzen en het contract is zeer kostendekkend. Zo zijn reparatie en onderhoud, vervanging van banden en pechhulp inbegrepen. Maar ook verzekeringen als de motorrijtuigenbelasting en cascodekking zijn gedekt. Besluit je het contract tussentijds te beëindigen? Dan regelen we dat en betaal je slechts een volgens het Keurmerk Private Lease vastgestelde opzegvergoeding.


Je privé-auto leasen is eenvoudig en comfortabel bij XLEasy. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag op weg in de auto die bij je past, want je hebt de keuze uit bijna alle modellen. Je contract dekt alle kosten: van service en onderhoud tot aan de motorrijtuigenbelasting. Ook krijg je bij schade en onderhoud na 72 uur een vervangend voertuig. Heb je pech onderweg, dan hoef je enkel maar te bellen en wij helpen je direct uit de brand. Het enig wat wij van je vragen is dat je maandelijks de factuur voldoet en zelf tankt. Je privé-auto leasen met de beste service doe je bij XLEasy