info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

renault-private-lease-header

Renault private lease

Als geen ander automerk weet Renault aantrekkelijke auto’s voor grote groepen mensen te ontwikkelen. Zo stond Renault aan de wieg van de MPV met de Renault Espace en was de Twingo de eerste échte compacte ruimte-auto. Daarnaast staan Renaults bekend om hun uitstekend weggedrag en zeer complete standaarduitrusting. Bekijk hier onze Renault private lease auto's.

Voor de concurrentie moet Renault een ware plaag zijn. Telkens slaagt het Franse automerk erin om populaire modellen te bouwen die als warme broodjes worden verkocht. Het sterkste punt van Renaults is hun praktische waarde in dag in-dag uit gebruik. Renaults zijn echte manusjes van alles. Je kunt er altijd op rekenen dat ze uitstekend rijden en dat je er alle accessoires in vindt die je nodig hebt - en meer. Tot slot, en niet onbelangrijk, Renault slaagt er telkens in om al die techniek en al dat comfort in een auto in te bouwen voor een alleszins redelijke prijs. Het is dan ook niet vreemd dat Europa verliefd is op Renaults.

Maar op welke Renault raak jij verliefd?

Je gelooft je ogen niet als je de kofferbak van de Renault Twingo opent: er ligt een motor in! Niet alleen ligt de motor achterin bij de Twingo. De auto heeft ook achterwielaandrijving, net als bekende sportauto’s als Ferrari en Porsche. De achterwielaandrijving maakt de Twingo nog geen sportauto, maar door deze vondst is de Twingo niet alleen een handige auto voor dagelijks gebruik, maar rijdt-ie ook nog eens geweldig. Verder is de Twingo een echte Renault, dus handig en praktisch in het  gebruik. Dit is echt een buitenkansje!

De Clio en Clio Estate hebben de looks én de moves

De Clio is een populaire auto, omdat-ie gewoon veel waarde voor zijn geld biedt. Stap erin en je begrijpt waarom de auto zo veel wordt verkocht. Hij rijdt lekker, zit barstensvol allerlei leuke extra’s en biedt voldoende ruimte om ermee naar Zuid-Frankrijk te rijden met het hele gezin. Kortom, de Renault Clio heeft de coole looks én de moves en de Clio Estate heeft ook nog heel veel ruimte. Geen wonder dat dat de Clio en Clio Estate zo populair zijn in particuliere lease.

Lekker hoog zitten in de Renault Captur

De Renault Captur was de eerste compacte gezinsauto die ruimte voor het hele gezin, inclusief opgroeiende kinderen, combineerde met het uiterlijk van een SUV. Een crossover heet dat tegenwoordig in autojargon. Daarmee creëerde Renault een geheel nieuwe autoklasse. Nog altijd staat de Captur op eenzame hoogte in deze klasse met zijn ruimte, zijn hoge zit, uitgebreide uitrusting en veelzijdigheid. Is de Renault Captur jouw keuze voor private lease?
Nog niet overtuigd om privé een Renault te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

Weet je al welke Renault je wilt leasen? Vul dan snel de Car Configurator in en verstuur je offerteaanvraag. Als je vragen hebt over de Renault van je keuze of over iets anders, we zitten klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel ons op ons informatienummer 055 - 30 34 570 of mail je vragen naar info@xleasy.nl.

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken