info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

Filteren
Toon 3 resultaten
Toon 3 resultaten
seat-private-lease-header

SEAT private lease

Het van oorsprong Spaanse SEAT maakt, als dochter van de Volkswagen-groep, auto’s die gebruik maken van Volkswagen-techniek, maar die nét wat sportiever zijn afgesteld dan de standaard Volkswagen. Daarnaast zijn SEAT's ook een tikkeltje aantrekkelijker geprijsd dan de auto’s van het moederbedrijf. Dat noemen we een aantrekkelijk aanbod. Iets voor jou? Bekijk hier onze SEAT private lease auto's.

SEAT Ibiza

...

ibiza-746x409
Vanafprijs
p/mnd
€ 430,-
60 mnd x 10.000 km
Prijzen zijn incl. BTW
Selecteer deze auto
SEAT Arona

...

arona
Vanafprijs
p/mnd
€ 389,-
60 mnd x 10.000 km
Prijzen zijn incl. BTW
Selecteer deze auto
SEAT Leon

...

leonvoorkant
Vanafprijs
p/mnd
€ 539,-
60 mnd x 10.000 km
Prijzen zijn incl. BTW
Selecteer deze auto

SEAT staat bekend om strak vormgegeven auto’s, gemaakt voor sportief rijgedrag. Het hele onderstel is erop gericht om bochten strak te kunnen nemen en lekker uit te accelereren. Dat wil niet zeggen dat SEATs benzineslurpers zijn, want doordat het lichtgewicht auto’s zijn, zorgt de zuinige motor ervoor dat een SEAT juist heel zuinig omgaat met brandstof. Uiteraard is jouw rijstijl daarbij een bepalende factor.

De SEAT Mii is een pittige stadsauto die precies voldoet aan de verwachtingen die je stelt aan een SEAT. Dat wil zeggen dat de Mii eigentijds en spannend is vormgegeven en, ondanks de geringe afmetingen, je er toch lekker mee kunt optrekken bij het verkeerslicht.

Meer ruimte in de SEAT Ibiza en SEAT Leon

Iets groter dan de Mii zijn respectievelijk de Ibiza en Leon. De extra ruimte van deze twee modellen komt vooral ten goede aan de passagiers op de achterbank en aan extra ruimte voor bagage in de kofferbak. Zo biedt de achterbank van de SEAT Leon ruim voldoende hoofdruimte en beenruimte voor twee of zelfs drie volwassenen. Ondanks de extra ruimte verloochenen de Ibiza en Leon hun SEAT-afkomst niet. Beide auto’s zijn afgesteld voor lekker sportief rijgedrag.
Nog niet overtuigd om privé een SEAT te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

SEAT Arona en SEAT Ateca: de sportieve en ruime crossovers van SEAT

De Arona en Ateca zijn twee crossovers op basis van respectievelijk de Ibiza en Leon. Door de hogere daklijn zijn deze twee nog ruimer dan hun basisversie. Maar geen zorgen, het blijven twee echte SEATs, dus de hogere daklijn gaat niet ten koste gaat van de rij-eigenschappen.

Volkswagen-techniek in een sportiever jasje, zo kun je SEATs omschrijven. Dat maakt SEATs gewilde auto’s, ook voor privé lease. Heb jij je keuze al gemaakt? Ga dan naar de Car Configurator en stel je eigen SEAT samen.


Vragen over een van deze auto’s, over onze leasevoorwaarden of over iets anders? We zitten voor je klaar, dus bel ons informatienummer 055 - 30 34 570 of mail je vragen naar info@xleasy.nl.

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken