info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

suzuki-private-lease-header

Suzuki private lease

Suzuki heeft een reputatie hoog te houden als het aankomt op het maken van lichtgewicht, compacte, betrouwbare auto’s. Zo was de Suzuki Alto jarenlang een populaire auto door zijn zuinigheid en duurzaamheid. Inmiddels zijn de productielijnen van de Alto al een tijdje stopgezet, maar nog altijd produceert Suzuki auto’s die opvallen door hun betrouwbaarheid en zuinigheid. Bekijk daarom hier onze Suzuki private lease auto's.

Wat zijn de kenmerken van een Suzuki? Suzuki’s zijn leuk om naar te kijken, licht van gewicht, relatief kort, met een smalle wielbasis, zuinig en uitermate betrouwbaar. Door de sympathieke uitstraling, het gebruiksgemak en het lage maandelijks privé lease bedrag zijn Suzuki’s opvallend populair in ons land.

Maar de vraag is natuurlijk welke Suzuki het best bij jou past.

De Celerio is als directe vervanger van de Alto een echte prijsvechter. Een prima auto voor in de stad, met een hogere instap en veel meer kofferruimte dan zijn voorganger. Sterker nog, de Celerio is zo gegroeid ten opzichte van de Alto, dat je zelfs op de achterbank voldoende hoofdruimte hebt.

De Suzuki Swift is een feestje om te rijden

De Suzuki Swift is een maatje groter dan de Celerio. De Swift is met zijn leuke uiterlijk, zijn lichte gewicht en zijn lekker felle karakter een feestje om in te rijden. Als extraatje heeft de Swift een accu voor het opslaan van kinetische energie die vrijkomt bij het remmen. Met de energie uit deze accu kan de Swift nóg sneller accelereren. Zo is de Swift niet alleen een pittige, maar ook een zuinige auto.

De Suzuki Vitara, een fijne auto met een hoge daklijn

De Suzuki Vitara is een korte, hoge en lichte auto. De hoge daklijn is ideaal voor mensen met kleine kinderen, want daardoor kun je makkelijk de kleine passagiers op de achterbank bereiken. Ook voor ouderen is de hoge instap prettig. Maar het is niet terecht om de Vitara alleen te zien als een auto voor jonge gezinnen en ouderen. Het is over de hele linie een fijn rijdende gezinsauto met een aantrekkelijk voorkomen en heel veel pluspunten.
Nog niet overtuigd om privé een Suzuki te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

Met de Suzuki Ignis wordt het mooier in de stad

Zin in een lekker hippe auto? Dan is de Ignis zeker een optie voor jou. De Suzuki Ignis is een compacte, trendy stadsauto, met heel veel hoofdruimte, een rijke uitrusting en een innemend uiterlijk.

De Suzuki Jimny, een hele goede terreinwagen

Door zijn Jeep-achtige uiterlijk denken veel mensen dat de Suzuki Jimny een SUV is. Dat is een misvatting: de Suzuki Jimny lijkt niet alleen op een terreinwagen, het ís een terreinwagen!  Sterker, de Jimny is een hele goede terreinwagen, helemaal in zijn element buiten de gebaande paden, met heel veel grip op alle wielen, vergelijkbaar met veel

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken