info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

toyota-private-lease-header

Toyota private lease

Toyota is de grootste autoproducent ter wereld. Dat heeft Toyota bereikt door het maken van solide en onverslijtbare auto’s. Centraal staat daarbij de manier waarop Toyota omgaat met het concept ‘kwaliteit’. Geen ander automerk is zo gefocust op kwaliteit in al zijn vormen en dat merk je aan alles. Bekijk hier onze Toyota private lease auto's.

Toyota’s staan bekend om hun stabiele en evenwichtige rijgedrag, een Toyota zal nooit ongecontroleerd wegbreken in een bocht. Want veiligheid gaat voor alles in een Toyota. Tel daar nog het stijlvolle en zakelijke uiterlijk en het bijzonder hoge niveau van afwerking bij op en je vraagt je af waarom je ooit nog iets anders zou willen rijden dan een Toyota.

Welke Toyota je ook kiest voor privé lease, door de nadruk die Toyota legt op kwaliteit, ben je verzekerd van een probleemloze auto.

De Toyota Aygo is een echt ruimtewonder. Deze stadsauto biedt, ondanks de beperkte buitenafmetingen, voorin volop ruimte aan twee volwassenen, terwijl op de achterbank voldoende ruimte beschikbaar is voor twee kinderen. Bovendien kun je in de kofferbak nog een aantal volle boodschappentassen kwijt. Ook motorisch is er op de Aygo weinig af te dingen, de veelzijdige motor voelt zich niet alleen thuis in het stadsverkeer, maar kan ook prima uit de voeten op de snelweg en dat zonder dat de brandstofkosten de pan uitrijzen.

In alle stilte, zonder uitstoot door de stad rijden met de Toyota Yaris Hybrid

Als je iets meer ruimte nodig hebt, kun je ook kiezen voor de Yaris Hybrid. Deze hybride auto is klein en wendbaar, maar biedt vanbinnen onverwacht veel ruimte. Een ander pluspunt van deze Toyota is de krachtige elektromotor waarmee je in alle stilte, zonder uitstoot, je weg door de stad kunt zoeken. Wil je graag ecologisch verantwoord privé leasen? Dan is de Toyota Yaris Hybrid misschien wel jouw keuze. Nog niet overtuigd om privé een Toyota te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

De Toyota Auris, de fijne, probleemloze auto voor het hele gezin

De Toyota Auris heeft een aantrekkelijk vormgegeven exterieur. Vanbinnen heeft de Auris voor alle gezinsleden een prettige zitplaats in de aanbieding. Zo kan de bestuurder genieten van een uitstekend ontworpen werkplek, waar alle instrumenten in een oogopslag zijn te vinden, terwijl de overige gezinsleden comfortabel en veilig meerijden. Zo overbrug je ontspannen met het hele gezin grote afstanden. Zoek je een fijne, zorgeloos rijdende auto voor het hele gezin? Aarzel dan niet, de Toyota Auris is jouw favoriete auto.

Met een Toyota kun je vertrouwen op een probleemloze private lease en met de Car Configurator kun je snel en eenvoudig de Toyota van je keuze samenstellen en een offerteaanvraag indienen.

We zitten klaar om al je vragen over de privé lease van je Toyota te beantwoorden. Bel dus met ons informatienummer 55 539 55 70 of mail je vragen naar info@xleasy.nl.

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken