info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort
  • volkswagene-golf

Volkswagen e-Ggolf leasen bij XLEasy

Ontdek de Volkswagen e-Golf, een verfijnde elektrische hatchback die de betrouwbaarheid en het rijplezier van de klassieke Golf combineert met de duurzame voordelen van elektrisch rijden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Als pionier in elektrische mobiliteit biedt de e-Golf een indrukwekkend rijbereik en geavanceerde technologieën, perfect voor zowel dagelijkse ritten als langere afstanden.

De Volkswagen e-Golf biedt een krachtige elektrische aandrijving met een soepele en stille rijervaring. Met zijn bereik van 320 kilometer (WLTP) op een volledig opgeladen batterij, is de e-Golf een praktische keuze voor diverse rijbehoeften. Het ruime interieur en de royale bagageruimte maken hem ideaal voor dagelijks gebruik en weekenduitstapjes.


De Volkswagen e-Golf is uitgerust met een geavanceerd regeneratief remsysteem dat kinetische energie terugwint tijdens het vertragen en remmen. Dit draagt bij aan een efficiënter energieverbruik en verhoogt het rijbereik van de auto.


Voor extra gemak is de e-Golf compatibel met snellaadstations, waardoor u snel weer onderweg kunt zijn. Met een geschikte snellader kan de e-Golf in slechts enkele minuten worden opgeladen, waardoor lange reizen probleemloos verlopen.