Keurmerk Private Lease
  • Onafhankelijk
  • Goed bereikbaar
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eerlijk en transparant
  • Geen borg
  • Haal- en brengservice

Volkswagen Polo private leasen bij XLEasy

Private lease de Volkswagen Polo snel uit voorraad


Wil jij graag een Volkswagen Polo private leasen? Dan helpen wij je graag verder. Mede dankzij de relatief lage prijs waarvoor je in een gloednieuwe Polo kunt rijden is de Polo een zeer populair private lease model. XLEasy kan VW Polo snel uit voorraad leveren, maar je kunt hem ook zelf samenstellen zoals je hem wilt hebben. Voor een scherpe vaste prijs per maand krijg je een compleet pakket waarin alle verzekeringen, onderhoud, reparatieservices en de vervanging van banden gedekt zijn. Zo weet je altijd wat de kosten zijn en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Stel jouw Volkswagen Polo samen »

De Volkswagen Polo - populair met een reden


De Volkswagen Polo via private lease is de perfecte keuze als je graag een ruime en goed uitgeruste auto rijdt. De gloednieuwe Polo (modeljaar 2018) is beschikbaar in de Trendline, Comfortline en Highline uitvoering, in zowel handgeschakeld als automaat. Ben je geïnteresseerd of wil je eens langskomen om de nieuwe Polo te komen bekijken? Maak dan een afspraak met je persoonlijke adviseur en leer snel alle ins en outs van privélease kennen.


Bij XLEasy helpen we je graag verder als je de Volkswagen Polo als particulier wilt leasen. Heb je nog vragen over private leasen in het algemeen of over XLEasy zelf? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij nemen alle tijd voor je!