info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

Filteren
Toon 5 resultaten
Toon 5 resultaten
Toon 5 resultaten
volkswagen-private-lease-header

Volkswagen private lease

Volkswagen is het meest favoriete automerk in ons land. Hoe is de populariteit van Volkswagens te verklaren? Komt het door de onvolprezen Duitse autotechniek? Of komt het doordat je in een Volkswagen verzekerd bent van vele jaren onbezorgd rijplezier? Bekijk hier onze Volkswagen private lease auto's.

Volkswagen Taigo

...

volkswagentaigoside
Vanafprijs
p/mnd
€ 394,-
60 mnd x 10.000 km
Prijzen zijn incl. BTW
Selecteer deze auto
Volkswagen T Cross

Uit voorraad leverbaar

volkswagen-t cross-private-lease.jpg
Vanafprijs
p/mnd
€ 459,-
60 mnd x 10.000 km
Prijzen zijn incl. BTW
Selecteer deze auto
Volkswagen Polo

...

polovoorzicht
Vanafprijs
p/mnd
€ 379,-
60 mnd x 10.000 km
Prijzen zijn incl. BTW
Selecteer deze auto
Volkswagen T Roc

...

t-rocpetroleumblue
Vanafprijs
p/mnd
€ 479,-
60 mnd x 10.000 km
Prijzen zijn incl. BTW
Selecteer deze auto
Volkswagen ID.3

...

id.3front2
 
60 mnd x 10.000 km
 
Selecteer deze auto

Voortreffelijke wegligging, een strak, zakelijk ontwerp, een doordacht interieur en extreem betrouwbare motoren. Dat zijn nog maar een paar van de kenmerken van Volkswagens. Welke Volkswagen je ook kiest voor je private lease, je bent verzekerd van een topkwaliteit auto.

Neem nu de Volkswagen Up! Deze populaire, compacte auto, biedt veel meer ruimte dan je verwacht. Niet alleen zit je achter het stuur verrassend ruim, maar ook de achterbank en de kofferbak bieden een zee aan ruimte. En wie denkt dat je in een kleine auto niets te zoeken hebt op de snelweg, heeft nog nooit in een Volkswagen Up! gereden.

Geen gedoe met de Volkswagen Polo

Een maat groter is de Volkswagen Polo. Deze gezinsauto biedt alles wat een gezin met kinderen zoekt in een auto: ruimte, veiligheid en betrouwbaarheid. Want het laatste wat je nodig hebt, is gedoe met je auto. Je auto moet het gewoon doen, elke dag.

De iconische Volkswagen Golf

Nog groter dan de Volkswagen Polo is de Golf. Daar kunnen we kort over zijn. Dit icoon van betrouwbaarheid staat niet ten onrechte al decennia lang op de shortlist van elke consultant als het gaat om zakelijk leasen. Maar ook voor private lease is de Volkswagen Golf een gewilde auto. Je kunt gaan voor de traditionele Golf, kiezen voor de extra kofferbakruimte van de Golf Variant of voor de milieuvriendelijke e-Golf.

De stoere Volkswagen T-Roc of ruime Touran

Wil je nog meer ruimte? Dan kun je kiezen voor de Volkswagen T-Roc, een crossover die is gebaseerd op de Golf, maar dan iets hoger, met een stoerder uiterlijk en steviger weggedrag. Misschien ben je wel gecharmeerd van de extra ruimte die de Touran biedt. De Volkswagen Touran is een flinke gezinsauto, veelzijdig, ruim en met de bekende uitstekende wegligging waaraan Volkswagen zijn reputatie te danken heeft.
Nog niet overtuigd om privé een Volkswagen te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

Comfortabel en stoer, de Volkswagen Tiguan

Voor wie een echte SUV wil, is er tenslotte de Volkswagen Tiguan. Met de Tiguan kun je je overal prima vertonen! Het is een lekker hoge auto, met veel binnenruimte, gemaakt voor het op comfortabele wijze afleggen van grote afstanden.

Met de Car Configurator kun je eenvoudig de Volkswagen van je keuze samenstellen. Heb je vragen over de Configurator, over de auto van je keuze of over onze privé lease voorwaarden? Neem dan contact met ons op via ons informatienummer 55 539 55 70 of mail je vragen naar info@xleasy.nl.

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken