info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort
  • xleasy-deal-header-part-v41518085199

XLEasy Deals

Bij XLEasy zijn de prijzen altijd concurrerend, heb je altijd een goede aanbieding en zijn de auto’s ook vaak snel leverbaar. Soms hebben wij echter een extra goede inkoop deal gesloten en willen we jou daar graag van mee laten genieten. Dus private lease rijden tegen een nog scherper tarief. Een aantal punten zijn daarbij altijd van toepassing:

  • Een super scherpe leaseprijs; de XLEasy deals zijn daarom vaak het scherpste in de markt en in combinatie met bijvoorbeeld een kortere looptijd een uitstekende aanbieding.
  • Goed uitgeruste auto’s; de XLEasy deals zijn altijd goed uitgerust waarbij zaken als een radio en airconditioning altijd aanwezig zijn.
  • Snel leverbaar, de XLEasy deals zijn zeer aantrekkelijke private lease modellen die naast dat ze scherp geprijsd zijn, ook nog eens snel leverbaar zijn. Door groot in te kopen hebben wij op een beperkt aantal modellen tijdelijk een scherp tarief en deze modellen staan op voorraad en kan je dus over het algemeen met een week of 2-3 gaan rijden. Voor deze acties geldt wel altijd OP=OP!

Rijd jij binnenkort weg in een gloednieuwe auto?

Volkswagen T-Cross Life

Private lease de T-Cross vanaf €404,- per maand, op basis van beschikbaarheid 

Bekijk de T-Cross hier!

Volkswagen Polo

Private lease de Polo vanaf €357,- per maand, op basis van beschikbaarheid 

Bekijk de Polo hier!

Seat Ibiza Reference

Private lease de Ibiza vanaf €375,- per maand, op basis van beschikbaarheid 

Bekijk de Ibiza hier!