info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Autolease particulier

Voor autolease particulier ofwel het leasen van een privé-auto ben je welkom bij XLEasy. Iedereen vanaf 18 jaar komt in aanmerking voor het afsluiten van een overeenkomst. Of het nu voor jezelf is of voor een gezinslid, onze voorwaarden zijn helder en duidelijk. Met onze grote keuze aan private lease modellen is er voor ieder wat wils en je weet vooraf altijd welke bedrag je moet reserveren gedurende de huurperiode.

Bekijk de private lease modellen >

Autolease particulier 2

Ook voor schade geldt een vaste eigen bijdrage en de opzegvergoeding is altijd een vast percentage van de resterende maanden, zoals het Keurmerk Private Lease voorschrijft. Onze autolease voor de particulier is geschikt voor het hele gezin, dus kom snel een proefrit maken.

Bezoek onze website of bel direct voor een proefrit, want je zult aangenaam verrast zijn door ons enorme wagenpark. Je hebt de keuze uit bijna alle merken en modellen en je kunt de auto naar eigen smaak samenstellen. Onze vriendelijke medewerkers vertellen je met plezier alle ins en outs van het contract en zorgen ervoor dat aan al je wensen wordt voldaan. Maak jezelf blij met onze private lease en ga met de beste voorwaarden de weg op.


Autolease particulier van XLEasy is de voordeligste privélease met de beste voorwaarden voor het hele gezin. Je vindt in ons wagenpark diverse automerken voor elk budget en in het contract zijn alle eventuele extra kosten gedekt. Denk daarbij aan reparatie, onderhoud en het vervangen van banden. Maar ook hulp bij pech, vervangend vervoer en diverse verzekeringen zijn inbegrepen. Rijdt je schade of wil je een contract voortijdig opzeggen? Dan staat je nooit voor verrassingen, want je weet altijd van te voren wat de kosten zijn. Kies voor helderheid en regel je particuliere autolease direct via onze website of per telefoon.