info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Private Lease bij XLEasy

XLEasy maakt Private Lease graag easy. Wij helpen je in het proces van begin tot eind en informeren je over de zaken die belangrijk zijn en waar je op moet letten. Graag nemen we je mee in de snelle stappen waarmee jij jouw Private Lease auto solide en vertrouwd regelt, samen met specialist XLEasy.


 

 

Kijk bij onze auto's en doorloop in een aantal heldere stappen de keuze voor jouw favoriete merk, model en opties. In je mailbox ontvang je vervolgens een overzicht van de auto zoals jij hem hebt samengesteld. Is deze auto helemaal naar je zin? Dan gaan wij de voorraad checken bij onze dealers of de auto op maat laten maken.


 

De ervaren adviseurs die jou bij XLEasy begeleiden in het proces voor private lease verzamelen in overleg met jou alle informatie die nodig is om tot een goed en eerlijk oordeel te komen. Hierbij hoort een financiële beoordeling om erachter te komen of je genoeg draagkracht hebt om te gaan private leasen. Deze toetsing wordt uitgevoerd volgens de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease, waar XLEasy bij aangesloten is. Is dit het geval, dan gaan we verder naar de volgende stap.


 

Is jouw aanvraag goedgekeurd? Dan krijg je van ons de contracten op basis van de afspraken die we gemaakt hebben. Uiteraard mag je alle vragen die je hierover hebt aan ons stellen. Uiteraard mag je de contracten in alle rust thuis tekenen, hierbij heb je ook nog 14 dagen herroepingsrecht om het zeker te weten. Als je al zeker van je zaak bent mag je afzien van je herroepingsrecht, dan kun je pas echt snel rijden!


 

 

Een spannend moment: je krijgt de sleutels en je kunt wegrijden in een gloednieuwe auto. Vanaf het moment dat je de auto ophaalt gaat je contract dus ook in. Vanaf nu heb je geen zorgen meer over onderhoud, verzekereringen, wegenbelasting enzovoort. Wij regelen het voor je!