Keurmerk Private Lease
  • Onafhankelijk
  • Goed bereikbaar
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eerlijk en transparant
  • Geen borg
  • Haal- en brengservice

Private Lease bij XLEasy

XLEasy maakt Private Lease graag easy. Dit vinden we zó belangrijk, dat wij die belofte van gemak zelfs in onze bedrijfsnaam hebben verankerd. Graag nemen we je mee in de snelle stappen waarmee jij jouw Private Lease auto solide en vertrouwd regelt, samen met specialist XLEasy.


 

 

Kijk bij onze auto's en doorloop in een aantal heldere stappen de keuze voor jouw favoriete merk, model en opties. In je mailbox ontvang je vervolgens een overzicht van de auto zoals jij hem hebt samengesteld. Is deze auto helemaal naar je zin? Dan gaan wij de voorraad checken bij onze dealers of de auto op maat laten maken.


 

 

De ervaren adviseurs die jou bij XLEasy begeleiden in het proces voor private lease verzamelen in overleg met jou alle informatie die nodig is om tot een goed en eerlijk oordeel te komen. Hierbij hoort een financiële beoordeling om erachter te komen of je genoeg draagkracht hebt om te gaan private leasen. Is dit het geval, dan gaan we verder naar de volgende stap.


 

 

Is jouw aanvraag goedgekeurd? Dan nodigen we je uit om aan tafel bij XLEasy, onder het genot van een kopje koffie, de details van je contract te bespreken. Als dit allemaal naar wens is en de contracten zijn getekend dan gaan wij de auto bestellen en rijklaar maken.


 

 

Een spannend moment: je krijgt de sleutels en je kunt wegrijden in een gloednieuwe auto. Geen zorgen meer over onderhoud, verzekereringen, wegenbelasting enzovoort. Wij regelen het voor je!