info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

XLEasy als één van de goedkoopste aanbieders getest door de Consumentenbond!

28 - 11 - 2016

Nieuwsoverzicht

Ná de invoering van het Keurmerk Private Lease, is er nu ook een groot Consumentenbond onderzoek gedaan om de consument te helpen de beste Private Lease aanbieders te herkennen. 'De komst van het Keurmerk biedt een stuk meer zekerheid. Toch blijft het belangrijk om goede afwegingen te maken bij het privé leasen van een auto', zo is te lezen in het artikel. In het onderzoek is gekeken naar de aangeboden voorwaarden en het verschil in prijs tussen private lease en eigen aanschaf van de auto.

XLEasy behoort op beide onderwerpen tot de beste aanbieders van de ruim 30 onderzochte leasemaatschappijen. Private lease bij XLEasy is altijd goedkoper dan de auto zelf aanschaffen en je bent verzekerd van uitstekende voorwaarden. 

'Het is goed om te zien dat dit onderzoek onze visie op private lease bevestigt; goede voorwaarden tegen een goede prijs. Ik vind het wel jammer dat het serviceniveau van de aanbieders niet is onderzocht, ik ben er van overtuigd dat XLEasy zich op dit vlak nog nadrukkelijker onderscheidt van de andere aanbieders', aldus manager Ivo van Boeijen.