info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

XLEasy: Alles aan de kant voor de klant!

02 - 11 - 2018

Nieuwsoverzicht

XLEasy hecht heel veel waarde aan tevreden klanten. Alle fases in onze samenwerking met jou toetsen we voortdurend op hun klantvriendelijke karakter. Is onze website helder? Zijn de aanbiedingen van XLEasy voor Private Lease aantrekkelijk? Nemen we de telefoon snel op? Krijg jij altijd een begrijpelijk antwoord op al jouw vragen? Is de doorloop van jouw eerste aanvraag tot en met jouw daadwerkelijke Private Lease auto transparant?

Wat goed gaat, kan altijd nóg beter

We kijken niet alleen naar wat goed gaat, maar letten ook scherp op verbeterpunten. Want permanent verbeteren is binnen het team van XLEasy een basishouding. Wat vandaag goed is, kan morgen altijd nóg beter. Daarom zeggen we: Alles aan de kant voor de klant!

Feedback welkom

Dit betekent ook dat we volledig openstaan voor alle feedback van onze klanten. Elke nieuwe klant ontvangt na het succesvol doorlopen van de aanvraagprocedure voor een Private Lease auto bij XLEasy een uitnodigingsmail. Die krijgt de klant zodra wij de autosleutels van de Private Lease auto hebben overhandigd. In deze mail vragen we of alles naar tevredenheid is verlopen. Vervolgens nodigen we de nieuwe klant uit, om via een link naar https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1039676/xleasy te gaan.

XLEasy scoort een mooie 9,1

Via deze site kunnen onze klanten een openbare recensie plaatsen over hun samenwerking en ervaring met XLEasy. Tegelijkertijd kunnen ze XLEasy een cijfer geven en ook opmerkingen plaatsen. Gewoon, over wat zij van XLEasy vinden. Dit proces voltrekt zich buiten XLEasy om, dus we kunnen (en willen) hier ook geen enkele invloed op uitoefenen. Ook kunnen klanten zelf bepalen of zij de recensie anoniem plaatsen of onder eigen naam. Deze recensies scannen we uiteraard op mogelijke verbeterpunten. Want je weet inmiddels dat permanent verbeteren ons in het bloed zit. Wist je dat we inmiddels al 140 recensies mochten ontvangen over XLEasy via https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1039676/xleasy.En wist je dat die 367 klanten ons gezamenlijk een mooie 9,3 als score geven? En ook 100% van de klanten ons aanbeveelt. Over tevredenheid gesproken!

Probeer gerust zelf onze klantvriendelijkheid uit

Wellicht inspireert deze blog jou contact te zoeken met XLEasy voor een Private Lease auto. Je bent van harte welkom om zelf te ervaren hoe klantvriendelijkheid bij ons werkt, altijd in jouw voordeel.

Ivo van Boeijen