info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Ook in 2020 forse stijging van het aantal private leaseauto’s verwacht

21 - 01 - 2020

Nieuwsoverzicht

Als je denkt dat het voor jou moeilijk opstarten is tijdens die eerste werkdagen van het nieuwe jaar, denk dan eens aan je oude vertrouwde auto, die iedere ochtend weer zijn motor moet laten brullen om jou naar je werk of je kinderen naar school te vervoeren. Als het guur weer is of ’s nachts heeft gevroren is dat al helemaal geen pretje. En is je auto al wat ouder, dan neemt de kans op dure reparaties of pech onderweg alleen maar toe.

Die onverwachte kosten en de dure aanschaf van een nieuwe auto zijn twee van de (vele) redenen die ervoor hebben gezorgd dat steeds meer mensen de afgelopen jaren kozen voor private lease. Zo steeg het private-leasewagenpark met 23% ten opzichte van 2018, dat houdt grofweg in dat één op de vijf nieuw verkochte auto’s een private-leasewagen is!

Quote: “Private lease lijkt populairder dan ooit, maar de top van zijn populariteit heeft deze leaseconstructie nog lang niet bereikt. Dat voorspelt het ING Economisch Bureau dat zich baseert op cijfers van de VNA, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen.” - Bron: www.autoweek.nl

De groeiende concurrentie op de markt zorgt ervoor dat wij onze prijzen scherp houden. We verwachten in 2020 dan ook dat nog meer mensen voor private lease kiezen.


Benieuwd waarom zoveel anderen al kozen voor een auto via private lease?
Private lease combineert de luxe van een nieuwe auto met het gemak van leasen. Als je private least, dan rijd je een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Zo weet je precies waar je aan toe bent en heb je geen onverwachte uitgaven. De kosten voor onderhoud, keuringen, belastingen en verzekeringen vallen gewoon binnen je contract, dus geen verrassingen achteraf! Naast je maandbedrag betaal je alleen je brandstofkosten en bij schade alleen een vooraf afgesproken eigen risico.

Nog een voordeel:
Een privé leaseauto rekent de Belastingdienst niet tot jouw inkomen. Zo hoef je dus geen bijtelling te betalen. Ben je zzp’er? Dan kan een private leaseauto ook een goede optie zijn, want het private leasecontract sluit je af op jou als persoon en niet op een bedrijf.

Nieuwsgierig geworden naar onze merken en modellen?
Benieuwd wat voor auto jij dit jaar kunt rijden? Van groot tot klein, een echte gezinswagen of een sportiever model of misschien wel een (deels) elektrische wagen, wij hebben voor iedere bestuurder wat wils. Bekijk onze ruime keuze in modellen hier. Meer weten over de voor- en nadelen van private leasen? Wij beantwoorden graag al je vragen. Liever direct persoonlijk advies? Daar staan wij voor! Klik hier en rijd ook comfortabel het nieuwe jaar in, zonder onverwachte kosten.