info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Als de blaadjes vallen, vallen soms ook de maandpremies bij XLEasy!

02 - 10 - 2018

Nieuwsoverzicht

De auto die u bij XLEasy rijdt op basis van Private Lease, hebben wij gekocht bij een merkdealer. In dat aankoopproces behalen wij door onze inkoopkennis vaak een financieel voordeel. Goed nieuws is dat wij dit voordeel zoveel mogelijk in uw maandpremie verwerken. Dus hoe beter wij onderhandelen met merkdealers, hoe lager uw premie. Daardoor heeft XLEasy het hele jaar door aantrekkelijke aanbiedingen voor voordelige Private Lease. Vooral in het najaar loont het extra om de Private Lease aanbiedingen op de site van XLEasy in de gaten te houden. Ik leg het u graag uit. Van belang voor u, want het najaar is…nu!

De nieuwe auto die u rijdt op basis van Private Lease is door XLEasy zorgvuldig voor u uitgekozen en aangekocht. In dat aankoopproces denken we voortdurend vanuit uw belang. Immers, een lage maandpremie is één van de onderscheidende kenmerken van XLEasy in een zwaar concurrerende markt voor Private Lease.

Voordeel van vóór de WLTP-regeling

In onze onderhandelingen met merkdealers is niet elke nieuwe auto gelijk. Door onze vakkennis zien we subtiele verschillen. Een voorbeeld? Terwijl u dit leest, wordt de WLTP-regeling ingevoerd. De WLTP is een nieuwe meetprocedure en stelt het brandstofverbruik en de emissies veel nauwkeuriger vast. Veel nieuw geproduceerde auto’s vallen net niet onder deze WLTP-regeling. Deze regeling is, zeg maar, nóg nieuwer dan deze pas enkele maanden geleden geproduceerde auto’s. Deze nieuwe auto’s vallen net niet onder de WLTP-regeling, bijvoorbeeld omdat ze ook al “gekentekend” zijn. Dit betekent dat zij eveneens nog in een lager BPM tarief vallen. En dat lagere tarief zorgt bij u weer voor een lagere maandpremie. XLEasy kan u dus bewust een dergelijke auto aanbieden. Hij is nieuw, maar nog ‘ouderwets’ voordelig.

Alvast op kenteken? Extra aantrekkelijk

Ook willen dealers in de herfst graag af van nieuwe auto’s die zij zelf al op kenteken hebben gezet. Die nieuwe auto’s staan beschermd op hun terrein en rijden 0 kilometer. Dit betekent dat zij vaak bereid zijn op de aankoop door XLEasy een extra korting te geven. En ja, ook die korting berekenen wij door in uw maandpremie. Voor u maakt het verder niet uit, want u rijdt in een spiksplinternieuwe auto.

De bonus van de merkdealer is úw voordeel

Tot slot is er nog een reden waarom XLEasy in het najaar soms met extra aantrekkelijke maandpremies kan adverteren. De merkdealers waar wij uw auto, voor Private Lease, van kopen, ontvangen van de merkimporteur een bonus als zij een bepaald verkoopaantal halen. Stel, de aankoop van de leaseauto die u op het oog heeft laat die dealer nét zijn verkoopaantallen halen en dus ook zijn bonus. Dan is de dealer best wel bereid XLEasy een extra korting te geven. En ook die krijgt u van ons doorberekend in uw maandpremie. Onze site is het bewijs Kortom, in het najaar, dus nu, zijn er zomaar drie goede redenen waarom onze aanbiedingen voor Private Lease nog voordeliger zijn dan normaal. Het bewijs? Kijkt u nu maar eens goed op onze site rond! Uiteraard gelden deze voordelen niet altijd en zijn deze ook erg afhankelijk van welk merk en type u wilt leasen, maar we doen ons best!

Vragen over dit ondewerp?

Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag verder!