info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Private lease levering uit voorraad

30 - 04 - 2020

Nieuwsoverzicht

De coronacrisis beïnvloedt het leven in Nederland en de ons omringende landen op verschillende manieren. Schoolgaande kinderen zijn thuis, horecagelegenheden zijn gesloten en veel organisaties liggen stil of draaien op halve kracht. Dat geldt niet alleen voor Nederland, maar wereldwijd. Zo liggen vrijwel alle autofabrieken ter wereld stil of ze draaien op een lagere capaciteit. Nieuwe auto’s komen mondjesmaat ons land in. Met als gevolg dat autodealers en leasemaatschappijen met de handen in het haar zitten.

Anderhalve meter

Gelukkig denken we van XLEasy graag met je mee om je snel de weg op te krijgen als dit gewenst is. Bij ons gaat het werk verder op vrijwel dezelfde voet. Nog altijd hanteren we scherpe premies, zijn onze voorwaarden transparant en doen we er alles aan om het onze klanten naar de zin te maken. Alleen houden we nu anderhalve meter afstand.

XLEasy Deals, direct beschikbaar

Het simpele feit dat autofabrieken stilliggen of op halve kracht werken, wil niet zeggen dat je geen nieuwe auto kunt bestellen bij XLEasy. Sterker nog, er is geen enkele reden om lang te moeten wachten op je mooie, nieuwe auto bij XLEasy. Want XLEasy heeft een grote voorraad fonkelnieuwe auto’s gereserveerd staan bij onze dealers. Dit zijn onze XLEasy Deals. Deze auto’s zijn niet alleen nieuw en uitermate compleet uitgevoerd met allerlei aantrekkelijke extra’s, maar zijn ook nog eens heel scherp geprijsd en, niet te vergeten, snel leverbaar.

Herken je een goede deal?

Slimme mensen herkennen een goede deal als ze er eentje zien. Een mooie, nieuwe, rijk uitgevoerde private leaseauto voor een speciaal prijsje en dan ook nog met een zeer korte levertijd. Daar gaan we voor bij XLEasy!


Interesse?
Interesse om binnenkort je nieuwe private leaseauto in ontvangst te nemen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Of kijk op onze pagina met XLEasy deals.

Beslis snel en je rijdt binnenkort in een van die prachtige XLEasy Deals!