info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Nieuwe auto leasen? Huur 'm eerst!

13 - 09 - 2017

Nieuwsoverzicht

Private Lease is autorijden zonder gedoe

Private Lease is een steeds populairdere oplossing voor de aanschaf van een (nieuwe) auto. En de reden daarvoor is het ontbreken van een hoge eenmalige investering. In plaats daarvan betaal je elke maand een vast bedrag. Met Private Lease voorkom je dat je voor onplezierige verrassingen komt te staan bij schade en onderhoud en, niet onbelangrijk, Private Lease scheelt een hoop gedoe. Geen passende verzekeringen meer uitzoeken, geen ergernis over wegenbelasting en geen abonnement op pechhulp. Geen zorgen over de restwaarde van de auto na een aantal jaar. Al het geregel dat gewoonlijk samenhangt met het bezit van een auto, draag je over aan de Private Leasemaatschappij. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is rijden en niet vergeten om te tanken.

Een nieuwe auto rijden zonder levertijd!

Bij ons kun je op de website je nieuwe auto selecteren uit een ruime lijst van aantrekkelijke vierwielers. Daarna kun je deze auto naar keuze configureren met allerlei accessoires en extra’s, zodat de auto helemaal naar jouw wens is samengesteld. Ook de looptijd van je abonnement kun je zelf bepalen. Ga je voor 24, 36, 48 of 60 maanden? Prettig toch? Kortom veel keuzes zijn mogelijk en alle opties goed afwegen is belangrijk, helemaal omdat je een auto leaset voor een langere periode. Wij begrijpen als geen ander dat je zo snel mogelijk mobiel wilt zijn, de levertijd op jouw nieuwe auto kan dan een probleem zijn. In dat geval kun je eerst een auto huren bij XLRent.nl. Zo heb je geen last van de levertijd en rijd je gedurende de tussenliggende periode in een aantrekkelijke huurauto. Ook wanneer je je huidige auto goed kan verkopen en je ondertussen een oplossing wilt hebben tot levering van je nieuwe auto kan huren een uitkomst zijn.

Huur je nieuwe Private Lease auto bij XLRent

Ons advies bij een lange levertijd: Huur je nieuwe auto eerst. Want XLEasy wil graag tevreden klanten. Je kunt je nieuwe auto huren in Apeldoorn bij XLRent. Deze zusterorganisatie van XLRent verhuurt nieuwe auto’s voor korte tijd, zodat jij niet op jouw auto hoeft te wachten.