info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

XLEasy praat jou graag even bij

20 - 12 - 2018

Nieuwsoverzicht

Het jaar 2018 loopt ten einde. Wellicht een goed moment om even wat puntjes op de i te zetten als het gaat om Private Lease via XLEasy. Puntjes op de i in jouw voordeel, uiteraard! Zoals een aantrekkelijke voordeelactie in Private Lease met Volkswagen Polo, maar ook nuttige informatie over het onderhoud van jouw auto in Private Lease!

Voordelige én complete Polo’s

XLEasy is volop actief. Neem onze lopende actie. Die bevelen wij van harte aan. In april 2019 krijgen wij voor Private Lease een aantal zeer aantrekkelijke Volkwagens Polo’s geleverd. Standaard zijn deze op een hoger niveau uitgerust dan gemiddeld, zoals met airconditioning, cruise control en een ingebouwd navigatiesysteem. Daarnaast is de auto uitgerust met een 95 pk motor, dus met flink wat power. Plus dat we deze Polo’s voorzien van een aantrekkelijk actietarief. Dit scheelt flink in de premie per maand.

Het goede nieuws is dat jij nu al op deze exemplaren kunt intekenen. Doe je dit? Dan leveren wij jouw voordelige Volkswagen Polo rond april 2019 op basis van Private Lease en geniet je elke maand tijdens de hele looptijd van een aantrekkelijke korting. Dus door nú in te tekenen, start jij het voorjaar alvast voordelig. Kortom, een mooie, complete auto voor een scherp tarief. Bekijk de actie hier!

Spelregels onderhoud bij private lease

Elke auto heeft af en toe onderhoud nodig, ook de auto waar jij in rijdt via XLEasy op basis van Private Lease. Geregeld ontvangen we daar vragen over. Je ziet vanzelf op jouw dashboard een melding als onderhoud nodig is. Dit is één van meerdere aankondigingen, dus je hoeft niet acuut naar een garage te rijden. Aan de andere kant is het raadzaam om direct een afspraak in te plannen. Hiermee voorkom jij dat je een onderhoudsperiode mist, met alle gevolgen van dien. Je mag de auto die je leaset via XLEasy bij elke merkdealer laten onderhouden die een officieel dealerschap voor jouw merk voert.

Het is niet toegestaan jouw leaseauto van XLEasy te laten onderhouden door een universeel garagebedrijf. Immers, een merkdealer weet precies hoe jouw merkauto in topconditie blijft. Vaak is dit ook de merkdealer waar jij jouw Private Lease auto voor de eerste keer kreeg afgeleverd. Wel zo handig om bij deze merkdealer te blijven voor onderhoud, want deze weet alles van jouw auto. Je kunt jouw merkdealer bijvoorbeeld ook bellen als je twijfelt wanneer jouw auto aan onderhoud toe is.

Handig mapje met alle informatie

Lease je via XLEasy op basis van Private Lease? Dan krijg je van ons een mapje met daarin alle informatie die je nodig hebt, zoals over wat te doen bij onderhoud en pech. En twijfel jij toch nog? Bel dan gerust naar XLEasy, we helpen je graag persoonlijk verder.

Lees ook mee met onze gratis nieuwsbrief

Uiteraard hebben we vaker dit soort nuttige tips over Private Lease via XLEasy. Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan gerust in! Voortaan zenden wij jou gratis en zonder enige verplichting onze nieuwsbrief toe. Tot slot wensen wij jou fijne feestdagen en een voorspoedig en veilig 2019!

Met vriendelijke groeten,

Ivo van Boeijen en Pascal van de Braak