info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Kies jij voor Private Lease?

04 - 04 - 2018

Nieuwsoverzicht

Heb jij interesse in Private Lease via XLEasy? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Mocht je op enig moment een serieuze stap willen zetten richting Private Lease? Dan bekijken wij samen of jij in aanmerking komt voor deze leasevorm. Veel mensen stellen ons de vraag over hoe die procedure verloopt, en we geven je graag het antwoord.

Officiële vaststelling van je identiteit

Dit doen wij veilig en volgens de Privacy wet AVG. We vragen je dus om jouw BSN-nummer op de kopie weg te strepen en jouw foto onherkenbaar te maken. Jouw kopie is zo beveiligd tegen identiteitsfraude. Vergeet je dit te doen, dan maken wij jouw kopie volgens de regels bestand tegen identiteitsfraude.

Inzicht in je financiën

We willen bij XLEasy heel graag dat jij financieel verantwoord aan Private Lease begint. Dit betekent dat wij niet willen dat de maandpremie voor Private Lease bij XLEasy jou in de weg gaat staan. Ons onderzoek naar jouw financiën is een financiële toetsing. Dus vragen we jou om een kopie van je salarisstrook. Het is wel van belang voor Private Lease dat je werk hebt binnen een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. Heb je dat niet, dan vragen we je om een intentieverklaring van je werkgever. Ook ontvangen we graag een kopie van het bankafschrift met de storting van je salaris én de afschrijving van je huur of hypotheek. Om een beeld te krijgen van je verdere uitgaven baseren wij ons op de landelijk gemiddelde cijfers van het NIBUD over wat consumenten uitgeven aan energie, boodschappen en dergelijke.

Toetsing BKR

Tot slot bekijken wij op basis van je vastgestelde identiteit bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel of je wellicht leningen of andere financiële verplichtingen hebt lopen. Uiteraard gaan we met deze gegevens zeer zorgvuldig om en altijd binnen de regels van de wet. Heb je een krediet lopen? Dan is dat niet direct negatief voor de toetsing of je bij ons aan Private Lease kan doen of niet. Wel kan een lening invloed hebben op de beoordeling welke maandpremie voor jou verantwoord zou zijn. Ben je zelf benieuwd wat er op jouw naam bij het BKR geregistreerd staat? Dan kun je dat ook zelf rechtstreeks opvragen bij het BKR, tegen een geringe vergoeding.

Altijd in overleg

Kortom, we overleggen met jou netjes en binnen alle spelregels die er zijn of jij voor Private Lease in aanmerking komt bij XLEasy.

Benieuwd? Ga naar www.hoeveelkanikleasen.nl

Wil je zelf berekenen wat jouw maximale Private Lease maandbedrag kan zijn? Ga dan nu naar de site die XLEasy daar speciaal voor heeft gemaakt: www.hoeveelkanikleasen.nl. Vul jouw persoonlijke gegevens in en zie direct wat de mogelijkheden zijn. Wil je eens vrijblijvend getoetst worden? Neem dan gerust contact met ons op!

Wil je daarna met XLEasy verder? Je bent van harte welkom!

Ivo van Boeijen