info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

XLEasy: Meer mogelijk dan je nu ziet op onze site!

02 - 04 - 2019

Nieuwsoverzicht

Op de site van XLEasy presenteren wij jou allerlei aantrekkelijke merken en modellen voor Private Lease. De keuze is uitgebreid en regelmatig voorzien wij een bepaald merk, model of type van een aantrekkelijke actie. Wel vinden we het heel belangrijk om jou te laten weten dat je natuurlijk ook auto’s bij XLEasy kunt leasen die je misschien niet ziet staan op onze site.

We leveren namelijk álle merken en zijn nergens aan gebonden. Jouw keuze is dus nog veel groter dan de website van XLEasy laat zien. De reden? Er zijn zóveel mogelijkheden als het gaat om merken en modellen dat het ondoenlijk is die allemaal op onze site te melden. We maken dus bewust de keuze om de meest favoriete auto’s voor Private Lease af te beelden op onze site.

Jouw speciale wensen zijn altijd welkom

Dit betekent dat je ook speciale wensen, die jij hebt op het gebied van Private Lease, aan ons kunt voorleggen. Eigenlijk zeggen we bij XLEasy: The sky is the limit. Ook minder gangbare merken en modellen kunnen voor jou heel aantrekkelijk zijn om in te rijden op basis van Private Lease. Bijvoorbeeld omdat een bepaald merk bijdraagt aan het imago dat je wilt uitstralen. Of omdat een bepaald merk je precies de extra hoeveelheid zitplaatsen biedt die je zoekt voor je gezin. Ook zien we dat veel particulieren met Private Lease starten op basis van een vrij gemiddelde en populaire auto en na het einde van de contractperiode willen overstappen op een wat minder gangbare auto . Allemaal prima redenen waar XLEasy graag tegemoet komt door ook de iets meer speciale auto’s aan te bieden voor Private Lease.

Zet je droom om in een daad

Laat je daarom niet beperken door wat je nu ziet aangeboden op de website van XLEasy. Dat aanbod is een selectie én een momentopname. Bij jouw digitale aanvraag via de website van XLEasy kun je simpelweg elk merk, model en type van je dromen aangeven. We behandelen je aanvraag met evenveel enthousiasme en gaan in de markt direct op zoek naar jouw droomauto. Hier koppelen we vervolgens een aantrekkelijk prijsvoorstel aan. We benadrukken graag dat jij, voor het kunnen rijden in een wat minder gangbare auto, niet per se hoeft te wachten op een actie van een andere leasemaatschappij. Bij XLEasy krijg je altijd een gunstig aanbod, óók voor auto’s die wat exotischer zijn.

Neem contact met ons op!

Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen en we maken een offerte op maat. Vul ons contactformulier in of stuur simpelweg een mail naar info@xleasy.nl.

Ivo van Boeijen & Pascal van de Braak