info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Private Lease? - De voordelen

06 - 06 - 2018

Nieuwsoverzicht

In mijn eerdere blogs schreef ik over de serieuze kant van Private Lease. Zoals over de weg die jij samen met ons bewandelt als je bij XLEasy voor Private Lease in aanmerking wilt komen. Ook hebben we je uitgelegd dat jouw keuze voor Private Lease een registratie bij de BKR betekent. Belangrijke informatie die we je geven vanuit onze zorgplicht, want die nemen wij heel serieus. En nu? In deze blog is het de allerhoogste tijd om voor jou eens heel helder op een rij te zetten hoe léuk, handig en gemakkelijk Private Lease bij XLEasy eigenlijk is, los van alle regels en richtlijnen die ook voor jou gelden. Private Lease? Blij dat ik rij bij….XLEasy!

Private Lease is leuk, handig en gemakkelijk. Ik geef je graag de bewijzen. Ten eerste hoef je nooit meer al je spaargeld inééns uit te geven aan een auto . Je houdt je spaarrekening lekker op peil, want al voor een aantrekkelijk laag maandbedrag rijd jij bij XLEasy in een splinternieuwe auto. Zelfs zonder aanbetaling of bijkomende kosten.

Nooit meer hoge onderhouds- of reparatiekosten

Niet alleen houd jij je spaargeld op je rekening; ook word je nooit meer geconfronteerd met hoge onderhouds- of reparatiekosten zoals wanneer je zelf een auto bezit. Je kent het vast wel. Je brengt je auto naar de garage en je krijgt een belletje dat een bepaalde reparatie toch echt wel gedaan moet worden. Voordat je het weet, ben je honderden euro’s verder. Kies je voor Private Lease bij XLEasy? Dan zijn al je onderhouds- en reparatiekosten inbegrepen bij je maandpremie. Dat is wel zo overzichtelijk en voordelig. Uiteraard nemen we je onderhoud en reparatie heel serieus. Veiligheid staat altijd voorop, we zullen nooit beknibbelen op de kwaliteit van je onderhoud en reparatie als je kiest voor Private Lease bij XLEasy. Trouwens, je wegenbelasting en verzekering zijn ook meegenomen in je maandpremie. Dat scheelt je administratief gedoe en…geld!

Je rijdt altijd nieuw

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken dat je bij XLEasy altijd een splinternieuwe auto leaset. Dus rijd jij gegarandeerd met de laatste en meest actuele modellen van de bekende merken. Gloednieuw! Als je vrienden zich wellicht afvragen hoe dat toch kan, dan is jouw antwoord heel eenvoudig: Dat kan met Private Lease van XLEasy! Ook stel je compleet naar eigen inzicht je auto samen, dus in jouw favoriete kleur en bekleding. Eveneens voorzien van allerlei technische opties, eventueel een trekhaak, tot en met getinte ramen aan de achterzijde, mocht je dat willen. Hoe luxueus is dat? Uiteraard hebben jouw persoonlijke keuzes invloed op je maandpremie voor Private Lease, maar de opbouw daarvan is heel transparant, dus ga je financieel nooit over je grenzen heen bij het samenstellen van je favoriete leaseauto.

Alle tijd om opnieuw te beslissen

Loopt bij XLEasy jouw contract voor Private Lease af? Dan nemen we acht maanden van te voren contact met jou op. Die periode geeft je ruim de tijd om je te oriënteren op de verlenging van je contract en jouw keuze voor opnieuw een nieuwe leaseauto. Hoe Easy is dat? Private Lease? Blij dat ik rij bij….XLEasy!

Neem contact met ons op

Als je graag nu al wat meer of aanvullende informatie wilt mag je natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen.

 

Ivo van Boeijen