info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

XLEasy biedt Private Lease zoals u het zelf ook wilt: verantwoord en persoonlijk

06 - 03 - 2018

Nieuwsoverzicht

Het gaat goed met XLEasy! De economie groeit en consumenten investeren meer, zoals in de aankoop van woningen. We merken dat, in het kielzog van deze positieve ontwikkelingen, ook de keuze voor Private Lease via XLEasy toeneemt. Blijkbaar weegt de weer positieve consument alle actuele financiële opties af en komt Private Lease naar voren als aantrekkelijke optie voor betaalbare mobiliteit. In relatief korte tijd hebben we een naam opgebouwd als een betrouwbare, flexibele en ook betaalbare aanbieder van Private Lease.

Over betrouwbaar gesproken: XLEasy rekent het tot haar zorgplicht om consumenten goed voor te lichten over de financiële aspecten van Private Lease. De waarde van de auto die jij privé least komt in enige vorm als krediet geregistreerd te staan bij het BKR. Mocht je Private Leasen én een hypotheek willen afsluiten, dan kan de waarde van die registratie bij het BKR een beperking opleveren van het hypotheekbedrag dat je kunt afsluiten. Vooral bij jonge mensen die kiezen voor Private Lease, en die nog geen concrete woonlasten hebben, kan dit ineens een issue worden als zij lopende het Private Lease contract alsnog een woning willen kopen.

Onze zorgplicht: eerlijke financiële voorlichting

In onze voorlichting zijn wij hier helder over en onze klanten waarderen dat. Sterker nog; in onze berekeningen voor Private Lease nemen we een fictieve woonlast mee, in het belang van jou. Dit betekent dat kiezen voor Private Lease via XLEasy jou op enig moment niet in de problemen brengt als jij jouw woonsituatie wilt wijzigen.

Jouw inruilauto is welkom bij XLEasy

Ook informeren geïnteresseerde consumenten bij XLEasy geregeld of zij bij de start van hun contract eveneens bij XLEasy hun huidige auto kunnen inruilen. Goed nieuws is dat wij hiervoor openstaan. Jij mag maximaal 50% van jouw maandelijkse leasebedrag inééns inleggen om je maandbedrag te verlagen. Dit kun je financieren met de inruil van jouw huidige auto bij XLEasy of bijvoorbeeld vanuit een spaarpotje dat je hebt. Hoe Easy wil jij het hebben?

Wat er ook speelt: het team van XLEasy staat altijd voor je klaar

Tot slot: inmiddels werken er door onze groei zelfs twéé professionals fulltime op sales bij XLEasy; mijn collega Pascal van de Braak en ondergetekende. Een compact team dat jou begeleidt van eerste kennismaking tot en met contractafsluiting én alle service daarna. Mocht er dus een keer wat zijn? Dan kennen wij jouw dossier, wij kénnen jou en dus helpen wij jou snel en slagvaardig. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk vast eens alle auto's!

 

Ivo van Boeijen

XLEasy