info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

XLEasy: what you see is what you get

05 - 01 - 2018

Nieuwsoverzicht

XLEasy is sinds juni 2016 succesvol actief met het aanbieden van Private Lease. Voortaan lees je op onze site ook elke maand een blog over dit onderwerp. Bedoeld om jou te inspireren en het laatste nieuws rondom Private Lease aan jou te melden. Maar ook bedoeld om jou bijvoorbeeld te attenderen op een mooie actie. Ik nodig jou van harte uit elke maand mee te lezen met XLEasy.

 

Weet je wat de aan mij meest gestelde vraag is sinds we met XLEasy in de lucht zijn? Is dit écht het lage bedrag dat ik maandelijks betaal voor deze auto zoals die staat op jullie site of komt daar nog iets bij? Deze blog benut ik graag om die vraag voor eens en altijd positief te beantwoorden. Ja, je krijgt altijd de auto zoals je die op onze site ziet staan en ja: ook voor het maandbedrag waarmee wij adverteren. Er komen binnen de grenzen van jouw contract vanuit ons géén kosten bij. Alleen bekeuringen en niet verhaalbare schade zijn voor jouw rekening; lees (een deel van) het eigen risico, maar dat geldt voor iedereen die auto rijdt. Wij zien dat deze helderheid steeds meer mensen laat kiezen voor XLEasy. Wij voldoen aan het Keurmerk Private Lease en elke samenwerking met jou is officieel getoetst aan de hoogste normen.

 

Diverse doelgroepen

Opvallend is ook dat wij allerlei doelgroepen mogen bedienen, niet alleen jongeren die eigenlijk al opgegroeid zijn met het idee dat je je eigen auto niet hoeft te bezitten. Ook ouderen vinden de weg naar XLEasy, vooral omdat zij met Private Lease hun zuurverdiende spaargeld kunnen inzetten voor andere leuke dingen dan een auto kopen. Zoals een tweede huisje of een verre vakantie. Eveneens krijgen wij steeds meer klanten voor Private Lease op aanbeveling van particulieren die al tevreden klant zijn bij XLEasy. Uiteraard zijn zij terecht kritisch op de prijs en de service, maar blijkbaar hebben wij door goede ervaringen van hun familie, kennissen en vrienden al een streepje voor.

 

Eerlijk duurt het langst

Eveneens zien wij dat onze klanten het waarderen dat wij meedenken met hun levenspad en de invloed daarop als zij voor Private Lease kiezen. Daar baseren wij onze eerlijke adviezen op. Een voorbeeld? Een jong stel met trouwplannen kan misschien een VW up! willen leasen. Maar hoe ziet hun leven er over drie jaar uit? Wellicht komt er gezinsuitbreiding en dan is die up! toch wel wat aan de krappe kant. Het zou jammer zijn als zij dan nog twee jaar vastzitten aan het Private Lease contract. Wij denken dus méé met jou. Bijvoorbeeld door jou te adviseren om te kiezen voor een andere auto of een kortere looptijd. Ook zijn wij eerlijk in de uitleg dat een Private Lease contract bij de BKR te boek komt te staan als krediet en dus van invloed kan zijn op jouw maximaal te lenen bedrag voor een hypotheek. Want dát is ons motto bij XLEasy: Eerlijk duurt (én rijdt) het langst.

 

Altijd een aantrekkelijke actie

Mijn advies tot slot? Bezoek regelmatig onze site. Wij hebben eigenlijk altijd wel een opvallende actie lopen. Zoals momenteel een aantrekkelijke actie met de Polo Loco, hiervan profiteer je tot eind januari 2018. En vanaf februari 2018 verrassen wij jou opnieuw met ándere aantrekkelijke acties. En je weet het: wat wij beloven, maken wij precies zo waar!

 

Ik wens jou tot slot een goed, gezond en verkeersveilig 2018 toe!

 

Ivo van Boeijen