info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Private Lease is volwassen

20 - 07 - 2016

Nieuwsoverzicht

Private Lease bestaat al jaren. Sterker nog: XLEasy's grote broer XLLease was één van de eerste leaseorganisaties die leaseauto’s voor particulieren aanbood. Doordat wij ons al vroegtijdig in dit nieuwe segment begaven, konden we de ontwikkelingen van dichtbij volgen, en niet vanaf de zijlijn. Sterker nog: wij gaven zelfs een push aan die ontwikkelingen.

Misschien wel de belangrijkste mijlpaal die wij hielpen realiseren, is de gestage maar onafwendbare fase van volwassenheid die Private Lease inmiddels heeft bereikt. Alle kennis die is opgebouwt over Private Lease werd ondergebracht in XLEasy. 

XLEasy: het beste van twee werelden

XLEasy komt voort uit XLLease. Een leaseorganisatie die onderdeel uitmaakt van een grote automotive groep in Nederland. Dit betekent dat we al decennialang retailervaring hebben met hoe een particulier wil worden bediend als het op auto’s aankomt. Die specifieke know how is lastig op te bouwen door leasebedrijven die louter financieel gedreven vanuit vooral banken werkzaam zijn. Wij zijn al lange tijd gewend met particulieren om te gaan vanuit een retailorganisatie en hebben vooral geleerd dat zij graag vanuit een dedicated bedrijf worden bediend. Dit reiken wij hen aan met de werkwijze van XLEasy. Met de zelfstandigheid die hierbij hoort, maar ook met de ervaring en back up van een grote, solide automotive organisatie. Het beste van twee werelden dus. Een combinatie die u elders niet tot nauwelijks vindt en die de particulier zich vanaf dag één thuis doet voelen. Vandaar ons motto: going the easy way!

Keurmerk Private Lease: veilig, verantwoord en vertrouwd leasen

Een andere cruciale mijlpaal in de volwassenwording van Private Lease is de introductie van het Keurmerk Private Lease. Hét kwaliteitskeurmerk om veilig, verantwoord en vertrouwd een Private leasecontract af te sluiten. Dit keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en XLEasy heeft hier zelfs aan meegeschreven als materiedeskundige bij uitstek. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit. Als aanbieder van Private Lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen, als één van de eersten! We houden ons aan de Algemene Voorwaarden met eerlijke spelregels.Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor Private Lease via XLEasy. Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen.