info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Private lease aanbiedingen

XLEasy staat bekend om de open en transparante communicatie en natuurlijk om de uitermate scherpe maandtarieven voor private lease. Desondanks krijgen we soms de brutale vraag of we private lease aanbiedingen hebben met nóg scherpere prijzen. Deze aanbiedingen heeft XLEasy zeer regelmatig, namelijk in de vorm van de XLEasy deals.

XLEasy laat klanten meeprofiteren van voordeeltjes

Als private leasemaatschappij is XLEasy altijd op zoek naar de beste deals voor onze klanten en doordat we intensief contact hebben met veel verschillende dealers komen we soms heel aantrekkelijk geprijsde partijen auto’s tegen. Dit soort buitenkansjes kunnen we natuurlijk niet lopen. We grijpen elke kans aan om onze klanten mee te laten profiteren van de voordeeltjes die we tegenkomen. 

XLEasy deals

We noemen deze ultra concurrerende aanbiedingen ‘XLEasy Deals’ en je vindt ze op deze pagina. De XLEasy Deals betreffen altijd tijdelijke aanbiedingen van een beperkt aantal auto’s van een specifiek automodel. De voorraad is altijd beperkt, het is dus zaak om snel te reageren!

XLEasy Deals zijn herkenbaar aan:

  • de zéér scherpe prijs
  • de complete uitrusting en
  • de snelle levering.

Super scherpe leaseprijs

Met een super scherpe leaseprijs zijn de XLEasy Deals de beste private lease aanbiedingen die op de markt te vinden zijn. Zo hebben deze deals een lager maandelijks tarief en een kortere looptijd dan vergelijkbare aanbiedingen. 

Extra rijke uitrusting

Verder kenmerken de XLEasy Deals zich door de extra uitgebreide uitrusting van de aangeboden auto. Radio en airconditioning zijn sowieso altijd aanwezig op de XLEasy Deals, maar daar houdt het niet mee op: onze XLEasy Deals zijn altijd voorzien van interessante extra opties. 

Snel leverbaar, dus snel wegrijden in je nieuwe auto

Niet alleen zijn de XLEasy Deals scherp geprijsd, ze zijn ook snel leverbaar. Dat betekent dat je binnen twee tot drie weken kunt wegrijden met je fonkelnieuwe auto als je kiest voor een van de XLEasy Deals, maar reageer wel snel want op = op.

Ook meeprofiteren?

Wil je ook meeprofiteren van zo een uiterst aantrekkelijke XLEasy Deal? Hou dan deze pagina in de gaten!