info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Auto met trekhaak leasen

In de vakantieperiode gaan veel gezinnen gezellig op reis of juist aan de slag met renovaties aan het huis. Bij XLEasy proberen wij de auto’s van zoveel mogelijk gemakken te voorzien. Om deze reden is het ook mogelijk om een auto met trekhaak te leasen.


Hoe kies je een auto met trekhaak?

Na het kiezen van de gewenste auto, krijg je keuzemogelijkheden om de auto verder naar wens aan te passen. Hierbij zijn de kleur, gewenste uitvoering en het aantal kilometers te selecteren. 


Verschillende mogelijkheden met de trekhaak

Controleer van tevoren welke auto’s geschikt zijn voor de gewenste trekhaak. Diverse auto’s hebben de mogelijkheid om een trekhaak toe te voegen. Controleer van tevoren over welke trekkracht de auto beschikt. Afhankelijk van deze kracht kan de auto een fietsendrager of een caravan vervoeren.


De kosten van de trekhaak

Sommige merken en modellen hebben de trekhaak als optie staan en deze kan je dus tijdens het proces aanvinken. Als deze optie niet zichtbaar is bij de auto dan kan je dit in het proces bij de opmerkingen alsnog toevoegen.

Wanneer je de trekhaak aanvraagt zijn de kosten afhankelijk van de gekozen looptijd en de prijs van de trekhaak. Deze kosten worden verwerkt in de maandelijkse leasekosten.