info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Financiering private lease auto

Is private lease duurder dan zelf kopen?

Autorijden is een dure bezigheid in ons land. Niet alleen de auto zelf, maar ook brandstof, motorrijtuigenbelasting, verzekeringen, onderhoud en reparatie kosten handenvol geld. Dan hebben we het niet eens over boetes en parkeergeld. Logisch dat je nadenkt hoe je zo goedkoop mogelijk met een nieuwe auto kunt rondrijden.

Als je wilt rijden in een nieuwe auto dan is private lease meestal goedkoper dan zelf een nieuwe auto kopen. Dat is geen reclamepraat, maar de uitkomst van een onderzoek van de Consumentenbond. Zelfs als je met je eigen spaargeld een auto koopt, ben je vaak duurder uit. Dat komt doordat private leasemaatschappijen, zoals XLEasy, door hun schaalgrootte extra scherpe kortingen kunnen bedingen bij autoverkopers. Ook als het gaat om verzekeringen, onderhoud en reparatie werken de schaalvoordelen in het voordeel van leasemaatschappijen.

 

Private lease zonder voorschot, borg of aanbetaling

XLEasy heeft daarnaast regelmatig supervoordelige aanbiedingen met auto’s die in extra grote partijen zijn ingekocht. Zo kun je nóg voordeliger rondrijden in een nieuwe auto. Bovendien hoef je bij XLEasy geen borg te betalen of aanbetalingen te doen bij het begin van de leaseperiode en we doen ook niet aan voorschotten. Bij XLEasy is het maandelijkse leasebedrag écht het bedrag dat je betaalt, zonder verborgen kosten vooraf of achteraf. 

Meer weten?

Wil je meer weten over de échte kosten van private lease bij XLEasy neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen.