info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Parkeervergunning samen met een private lease auto

Private lease kent mooie voordelen. Het wordt eenvoudiger en financieel aantrekkelijker om in een nieuwe auto te rijden. Daarnaast is het voor bewoners in regio’s met veel parkeerzones goed om te weten dat het mogelijk is om een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente.

Voordeel parkeervergunning i.c.m. met een private lease auto?

Ook als je een private lease auto hebt kun je op basis van je kentekencard een parkeervergunning aanvragen. De auto komt dus op jouw eigen naam te staan. Wat ervoor zorgt dat jij gemakkelijk zelf zaken als een parkeervergunning kunt regelen in plaats van dat je ons als leasemaatschappij daarvoor nodig hebt.

Benodigdheden voor de aanvraag

Als je een parkeervergunning wilt aanvragen is het van belang dat je een complete en volledige Digi-D omgeving hebt. Daarnaast dien je online bij de gemeente een kentekenbewijs of een tenaamstellingsverslag van de RDW te uploaden. Deze documenten zijn vereist om in aanmerking te komen voor een parkeervergunning. De verdere registratie van de parkeerplek zal door de gemeente geregeld worden.

De voordelen van je parkeervergunning

Private lease heeft meerdere voordelen. Een parkeervergunning kan daarnaast de drempel verlagen om een auto te leasen. Met een parkeervergunning kun je de auto op een gelokaliseerde parkeerplek parkeren en hoef je niet op zoek naar die ene vrije plek. Meer info over het aanvragen van een parkeervergunning of iets anders over private lease? Neem gerust contact met ons op.