info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort
  • 31716818805

Volkswagen UP! leasen bij XLEasy

De Volkswagen UP! is een compacte stadsauto met een eigentijds ontwerp en efficiënte prestaties, perfect voor het navigeren door drukke straten en smalle steegjes. Met zijn compacte formaat en wendbaarheid is de up! een ideale keuze voor stadsbewoners en mensen die op zoek zijn naar een zuinige en milieuvriendelijke auto. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Het slimme ontwerp van de up! maximaliseert elke centimeter van zijn compacte afmetingen, waardoor ruimte wordt geoptimaliseerd zonder in te boeten aan comfort. De ergonomisch ontworpen stoelen bieden uitstekende ondersteuning tijdens lange ritten, terwijl de verstelbare achterbank flexibiliteit biedt voor het vervoeren van verschillende soorten bagage. Naast zijn ruime interieur is de up! ook uitgerust met handige technologische snufjes die uw rijervaring verbeteren. 


De Volkswagen up! is voorzien van een geavanceerd infotainmentsysteem met smartphone-connectiviteit, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot uw favoriete apps, navigatie en muziek tijdens het rijden. Met functies zoals Apple CarPlay en Android Auto kunt u uw smartphone naadloos integreren met het touchscreen-display van de auto.


Veiligheid staat voorop in de Volkswagen up!, en daarom is hij uitgerust met een stadsnoodremsysteem. Dit systeem detecteert potentiële botsingen met voertuigen of voetgangers en kan automatisch ingrijpen om de impact te verminderen of zelfs een botsing te voorkomen. Dit biedt gemoedsrust, vooral tijdens drukke stadsritten.