info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Waarom private lease bij XLEasy?

Je overweegt private lease en je ziet door de bomen het bos niet meer; er zijn zoveel aanbieders. Een gevoel dat veel van onze klanten wel herkennen. Waarom kiezen zij dan toch voor XLEasy en niet voor één van de andere ‘grote’ aanbieders?

  • Scherpe tarieven. Zonder scherpe tarieven heb je in een concurrerende markt als private lease namelijk niets te zoeken, daarom zorgen wij er altijd voor dat de prijzen die we op onze website bieden zo scherp mogelijk zijn.
  • Eerlijke service. Bij XLEasy doen we onze uiterste best om je zo goed en eerlijk mogelijk te woord te staan. Zo geven we je eerlijk advies over de voor- en nadelen van private leasen en zullen wij de laatste zijn die je koste wat kost een private lease contract willen laten tekenen als dit eigenlijk niet handig is.
  • Snelle service. Van het aanvragen van offertes tot het behandelen van een schadegeval. Wij onderscheiden ons door de uitzonderlijke snelheid die wij bieden.
  • Schadevrije jaren. Bij XLEasy hebben je schadevrije jaren geen invloed op je leasetarief, ook als starter ben je dus van harte welkom bij ons. Daarnaast is er sowieso geen sprake van een leeftijdsgrens, dus ook als je 65+ bent ben je van harte welkom bij ons!

Wil je onze service zelf ervaren?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek. Je kunt bereiken op 055 30 34 570, door te mailen naar info@xleasy.nl of door ons contactformulier in te vullen!