info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Occasion lease nu bij XLEasy!

25 - 11 - 2021

Nieuwsoverzicht

Eerder dit jaar schreven wij al over de problemen van de automarkt door het chiptekort. Hierdoor lopen de levertijden van nieuwe auto's snel op en is het ook nog eens onzeker wanneer je auto nu werkelijk geleverd wordt. Het kan namelijk maar zo dat een fabriek niet de chips krijgt die ze hadden verwacht, waardoor ze de productie moeten stilleggen.

Snel rijden in je nieuwe occasion

Als klant die op zijn auto wacht is dat natuurlijk geen pretje. Het liefst heb je natuurlijk je nieuwe auto zo snel mogelijk, omdat je anders niet mobiel bent of omdat je je huidige auto eigenlijk wel zat bent en je met de onderhoudsrekening inmiddels je slaapkamer kan behangen. Dan wil je natuurlijk niet meerdere maanden in onzekerheid zitten over de levering van je auto. Daarom hebben wij bij XLEasy nu iets nieuws, namelijk occasion lease. Dit zijn jong gebruikte auto's die vervroegd terug gekomen zijn uit de lease, met relatief weinig kilometers op de teller, in de meeste gevallen een goede uitrusting en leverbaar binnen drie weken! 

We kunnen deze auto's aanbieden samen met ons zusterbedrijf Stocklease en hebben nu op onze website een constant vernieuwend aanbod staan. Zo staat er bijna altijd wel een auto naar jouw wensen tussen en mocht dit niet het geval zijn kijk dan de volgende dag weer even. Want wie weet staat jouw droom occasion dan ineens daar op jou te wachten.

OP=OP occasions

Door het constante doorlopende aanbod geldt er altijd OP=OP. Dus wees er snel bij en rijd binnen drie weken in je nieuwe occasion van XLEasy. 

Naar occasion lease