info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Selecteer hier je gewenste
auto en uitvoering.

Filteren
Voor welk bedrag kan ik leasen?
Toon 3 resultaten
Toon 3 resultaten
Toon 3 resultaten
skoda-private-lease-header

Skoda private lease

Skoda maakt sinds jaar en dag serieuze en degelijke auto’s, auto’s zonder frivoliteiten en van uitermate goede kwaliteit. Skoda’s zijn ook nog eens aantrekkelijk geprijsd, zeker als je de geboden kwaliteit en het hoge uitrustingsniveau in aanmerking neemt. Het is daarom niet zo vreemd dat Skoda’s het erg goed doen in de private lease. Bekijk hier onze Skoda private lease auto's.

Skoda KAMIQ

...

skoda-kamiq-private-lease.png
Vanafprijs
p/mnd
€ 404,-
60 mnd x 10.000 km
Prijzen zijn incl. BTW
Selecteer deze auto
Skoda SCALA

...

skoda-scala-private-lease.png
Vanafprijs
p/mnd
€ 439,-
60 mnd x 10.000 km
Prijzen zijn incl. BTW
Selecteer deze auto
Skoda FABIA

...

fabiaraceblue
Vanafprijs
p/mnd
€ 369,-
60 mnd x 10.000 km
Prijzen zijn incl. BTW
Selecteer deze auto

Skoda maakt deel uit van het Volkswagenconcern. Dat merk je aan het ontbreken van rammeltjes, ook op een slecht wegdek, en aan de uitstekende rij-eigenschappen. Elke Skoda ligt prettig stevig op de weg en trekt lekker vlot op. Door gebruik te maken van de kennis en kunde die binnen het Volkswagen-concern aanwezig is, lukt het de ingenieurs van Skoda steeds weer om uitstekende auto’s te ontwerpen voor een redelijke prijs. 

De Citigo is de kleinste Skoda op de markt. Met zijn herkenbare, frisse uiterlijk is de Citigo van buiten goed geslaagd, maar niet alleen de buitenkant is goed geslaagd. Als chauffeur of passagier voelt de Citigo zo ruim dat je haast zou vergeten hoe compact deze Skoda is. Tel daarbij het volwassen weggedrag van de Citigo op en je begrijpt dat de compacte Skoda Citigo bijzonder populair is in de private lease.

Niet te onderschatten, de Skoda Fabia

De Skoda Fabia is een compleet uitgeruste, compacte gezinsauto met de eersteklas rij-eigenschappen. Van binnen is de Fabia ruim van opzet, zodat je met het hele gezin breeduit kunt zitten en ook nog voldoende opbergvakjes hebt om vanalles in op te bergen. Zoek je een gezinsauto die veel waar biedt voor zijn geld, dan is de Skoda Fabia een voor de hand liggende keus. Nog niet overtuigd om privé een Skoda te leasen? Lees hier alles over hoe private lease bij XLEasy werkt.

Een Skoda ligt voor de hand

Skoda’s, zoals de Citigo en de Fabia, zijn qua autotechniek, duurzaamheid, weggedrag, beschikbare ruimte en interieurafwerking van hoog niveau. Tel daar nog de aantrekkelijke maandlasten voor particuliere lease bij op en de keuze voor je nieuwe private lease auto ligt voor de hand.

Stel snel de Skoda van je keuze samen met de Car Configurator en vraag een offerteaanvraag aan.

Je kunt ons bereiken via ons informatienummer 55 539 55 70 voor eventuele vragen. Je kunt je vragen ook mailen naar info@xleasy.nl.

 • Easy communicatie

  face to face,
  gemakkelijke communicatie

 • Eerlijk en transparant

  bij ons geen
  kleine lettertjes

 • Geen borg of aanbetaling

  wij berekenen geen
  extra kosten

 • Ook voor starters

  je least al een auto
  vanaf 18 jaar

 • Flexibel

  wij zijn flexibel bij
  onvoorziene situaties

 • Geen zorgen

  je hoeft alleen nog maar
  te rijden en te tanken