info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Volkswagen up! private leasen bij XLEasy

Private lease de Volkswagen up! snel uit voorraad


Wil jij graag een Volkswagen up! private leasen? Dat kan bij XLEasy! Private lease de Volkswagen up! snel uit voorraad of laat hem exact samenstellen zoals jij dat wilt. Voor een scherpe vaste prijs per maand krijg je een compleet pakket waarin alle verzekeringen, onderhoud, reparatieservices en de vervanging van banden gedekt zijn. Zo weet je altijd wat de kosten zijn en kom je nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Stel jouw Volkswagen up! samen »

De Volkswagen up! - goedkoop en stijlvol


De Volkswagen up via private lease is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een kleine maar fijne auto. Dit gloednieuwe model is voorzien van alle standaard uitrustingen als dagrijverlichting, warmtewerend glas en stuurbekrachtiging. Met een upgrade naar onze onze Comfort uitvoering (de move up!) heb je ook een airconditioning en bluetooth connectiviteit. Ideaal voor wie ongecompliceerd en efficiënt meters wil maken. Maak een afspraak met je persoonlijke adviseur en leer snel alle ins en outs van privélease kennen.


Bij XLEasy helpen we je graag verder als je de Volkswagen up! als particulier wilt leasen. Heb je nog vragen over private leasen in het algemeen of over XLEasy zelf? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij nemen alle tijd voor je!