info@xleasy.nl 033 479 17 65 Saturnus 1
3824 ME Amersfoort

Private lease met veel kilometers

Wanneer je een nieuwe auto wilt leasen zijn er een aantal zaken om na te lopen. Welke accessoires wil ik minimaal in de auto? Welke opties zijn gewenst en hoeveel kilometers verwacht ik te rijden? Alle opties hebben invloed op de prijs van je nieuwe auto. 
Om onverwachte kosten te voorkomen is het belangrijk het juiste aantal kilometers te selecteren. 


Hoe kies je het aantal kilometers?

Nadat de gewenste auto is gekozen, selecteer je de gewenste opties en looptijd. Hier wordt ook het verwachte aantal kilometers per jaar geselecteerd. Bij meer kilometers wordt een hoger maandbedrag berekend. Bij het aangeven van het aantal kilometers kan je kiezen uit pakketten van 10.000 tot 30.000km. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij het pakket met 10.000 km per jaar. Het maandbedrag wordt logischerwijs lager bij een kleiner aantal kilometers. Dit omdat het gereden aantal kilometers een invloed heeft op de restwaarde van de auto, de slijtage van de banden en de onderhoudswerkzaamheden.
 

Lease met meer dan 30.000 kilometers per jaar

Het is ook mogelijk om een auto te leasen met meer dan 30.000 km per jaar. Hiervoor kan je contact opnemen met onze klantenservice (033 47 97 765). Voor het aantal kilometers, maar ook voor aanvullende opties kan ons team een maatwerk pakket samenstellen.


Wat als ik minder kilometers rij?

Zowel voor het rijden van extra kilometers als het rijden van minder kilometers is er een vast afgesproken bedrag aan centen per kilometer dat wordt verrekend. Hierbij wordt gekeken naar het gemiddelde aantal kilometers per jaar. Heb je bijvoorbeeld een contract van 15.000 kilometer per jaar en je rijdt er 9.000. Dan krijg je 6.000 keer de minder kilometer prijs terug. 

Meer informatie

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij het leasen van een auto? Naast de verschillende samengestelde pakketten op de website zijn er dus ook maatwerkmogelijkheden. Neem contact op om je eigen pakket samen te stellen of om je wensen te bespreken.