• Onafhankelijk
 • Goed bereikbaar
 • 14 dagen bedenktijd
 • Eerlijk en transparant
 • Geen borg
 • Haal- en brengservice

Private lease

Zelf een auto kopen vergt een investering en die investering kan niet iedereen doen. Daarnaast besteden veel consumenten het geld voor de aanschaf liever aan iets anders. Toch wil je mobiel zijn. Voor je werk, voor je gezin voor een vakantie of om na je pensioen allerlei leuke dingen te doen. Een auto huren voor bijvoorbeeld een dag of een week, is dan niet altijd handig. Een prima tussenvorm tussen kopen en huren is Private Lease bij XLEasy in Apeldoorn.

Bekijk de private lease modellen »

Voordelig particulier leasen

"Altijd bereid om je te helpen bij al je vragen. Snelle service en afhandeling. Ben heel blij met de nieuwe auto. Beveel XLEasy zeker aan, 1 week na opzegtermijn kon ik de auto al halen, top!"

Lees hier de referenties

Voor een langere periode krijg jij de beschikking over een gloednieuwe auto. Met alle opties die jij wenst en die financieel binnen jouw bereik liggen. Daarvoor betaal je elke maand een vast bedrag aan XLEasy. Wel zo overzichtelijk. In ruil daarvoor regelen wij alles voor je. Denk hierbij aan;

 • Reparatie en onderhoud
 • Pechhulp
 • Vervangend vervoer in Nederland bij schade en onderhoud na 72 uur
 • Motorrijtuigenbelasting
 • WA verzekering
 • All-risk verzekering
 • Vervanging van banden bij slijtage

Naast het vaste bedrag per maand, betaal je alleen zelf nog de benzine. Private Lease is bij XLEasy al heel snel opvallend betaalbaar.


Private lease is enorm populair en dat is niet zomaar. Er zijn vele redenen voor de grote vraag naar dit product. Zo is er bijvoorbeeld geen leeftijdsgrens. Of je nu 18 jaar bent of 65+, iedereen komt in aanmerking om bij ons te leasen. Een borgsom betalen is niet nodig en indien gewenst helpen wij met de inruil van je huidige auto. Je rijdt altijd een gloednieuwe wagen zonder kilometers op de klok en je hebt geen schadevrije jaren nodig. Het product is dus zeer compleet en je weet altijd van tevoren waar je voor betaalt.


Natuurlijk zijn er aan het contract ook een paar voorwaarden verbonden. De overeenkomst is niet vrij opzegbaar, maar je kunt je wel verzekeren tegen onvoorziene situaties, zoals verlies van inkomen of een echtscheiding. Ook krijg je bij het afsluiten van je contract een BKR-registratie, zodat je bij het aanvragen van andere financiering de juiste afweging maakt. Uiteraard ben je geen eigenaar van de auto en lever je het voertuig na afloop van je leasecontract weer bij XLEasy in. Je loopt dus geen risico bij de verkoop van je auto en je hebt geen onzekerheid over de restwaarde.


Private lease is een relatief nieuw product en biedt enorm veel voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig een parkeervergunning aanvragen. Ook kies je uit bijna alle merken en modellen en stel je je voertuig zelf samen. Voor periodiek onderhoud komt iedere garage die door de importeur is goedgekeurd in aanmerking. Verder kun je alle landen bezoeken die op de groene kaart – het internationale verzekeringsbewijs- vermeld worden. Leasen zonder een vast contract is geen probleem en ben je zzp’er, dan is private lease in sommige gevallen voordeliger dan zakelijk leasen. Bekijk nu al onze veelgestelde vragen en wil je liever een persoonlijk advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze leaseadviseurs.